Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen személyiségre utal, ha...

Milyen személyiségre utal, ha valaki szereti a horrorfilmeket?

Figyelt kérdés

Nem csak annyi, hogy nem félős. Biztos van ennél mélyebb oka is.

A mozifilmek között is mindig ezt nézi ki, várja az újakat, legfőképp ez érdekli, ez minek köszönhető?

2019. jún. 2. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
34%

Nekem leginkább a gyerekes jut az eszembe.

Emlékszem mekkora gangsztának számított 7.-ben az aki horror filmekben jártas, meg mekkora durvulás volt hogy laptopról osztálykiránduláson horrort nézett 6-7 osztálytárs...

Aztán valahogy kinőttünk belőle, már nem olyan érdekes a gagyi, sablonos karakterek egymás utáni kivégzését nézni 110 percben...

Jellemzően gyerekes csitri lány ismerőseim vannak oda-vissza az évről évre kijövő újabb horrorokért...

2019. jún. 2. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van mélyebb oka, de arra szerintem nem itt fogsz rátalálni.

Ajánlom, hogy ilyen, emberi pszichológiát feszegető kérdésekre (mint hogy miért élvezzük a félelmet) inkább keress rá, és végezd el a saját kutatómunkádat, mert itt csak saját véleményekkel találkozhatsz (lásd.: "mer' őőőő... azok akik szeretik hülyegyerekescsitrik!!!")

Kezdetnek:

[link]

2019. jún. 2. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Én csak 1 horror filmtől félek. A többin röhögök.
2019. jún. 2. 18:46
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, a pszichológiai oldala érdekelne, de elég lenne pár mondatban.

Ettől függetlenül persze vélemények is érdekelnek.

Egy kb 40 éves nőről van szó, valóban gyerekes kissé, bár ő ezt biztosan nem így gondolja.

2019. jún. 2. 18:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, bár így nem sokra megyek vele, esetleg ha magyar oldalt küldenél. :D
2019. jún. 2. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Magamról tudok nyilatkozni. Érdekelnek a misztikus, mélypszichológiai témák, és emellett szeretem tesztelni a saját határaimat is.

Ez persze nem azt jelenti, hogy állandóan az ilyen filmeket hajtom, vagy élvezettel nézem a vérfröcskölős, darabolós "horrorfilmeket". Leginkább a "jobb, nem egykaptafa, és nem kiszámítható" pszichothrillerek kötnek le.

2019. jún. 2. 18:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi.

Én rettegek a pszichotrillerektől. :)

2019. jún. 2. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Leginkább semmilyenre, mindenki szeret valamit és elég sokan néznek horrort is.

Én például azért szeretem, amiért a könnyű regényeket is, szintén horror témában. Nem kell rajta agyalni, csak kikapcsol 1,5 órára.

2019. jún. 2. 19:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Szerintem van valami oka, ami a személyiségben keresendő.

Nem biztos, hogy rossz dolog, de van oka.

Valamit kompenzálni akar azzal, hogy ezt mutatja a külvilág felé, kissé néha már erőltetve is.

2019. jún. 2. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!