22 éves FIÚtól hogy venné ez ki magát?
Tegyük fel, van egy 28 éves nő, és a 8 éves gyereke. Felszállnak a buszra, és a nő mondja:
-"Ülj le a bácsi mellé."
Én erre meg felállnék, és mondanám:
-"Tessék csak nyugodtan leülni, a néninek úgyis nagyobb szüksége van a helyre."
Vagy ha a 12 éves fiú lemagáz, én meg kérdezném:
-"Maga? Bácsi? Azért még nem vagyok olyan öreg!"
Megállapítaam, hogy igen ostoba lény vagy!
Elöször is egy 8-10 éves gyereknek te mint (elvileg) felnött bácsi vagy - az anyuka ezért mondja így, a gyereknek ezt kell megtanulnia idegen felnöttekkel kapcsolatban.
Ez egész más, mintha te közel azonos korú felnöttként nénizel valakit, az kifejezetten idióta viselkedés!
A 12 éves gyerek esetében meg megin természetes, hogy mint idegen felnöttet nem tegez, hanem magáz á bácsinak szólit, mivel ez a normális udvarias magatartást.
Ahogy látom, itt föleg veled, ileltve a neveltetéseddel/illentudásoddal vannak komoly problémák, meg a viselkedésed még csak nem is közelíti egy felnöttét.
"Tessék csak nyugodtan leülni, a néninek"
Csak nyugodtan, aki 20 évesen házasodik, gyereket csinál, nagy fekete kocsikban ül, kiskosztümöt / bőnadrágot húz, télapószakállat ereszt... az vállalta, hogy a fiatalok többé nem tekintik közibük valónak, csókolom.
Borotválkozom, meg még a testemet is legyantáztam (ne lógjon ki a szőr), keveset eszek (hogy sovány legyek), bőrápoló dolgokat használok, kamaszos ruhákat hordok - mindezt csak azért, hogy a fiatalok közülük valónak tekintsenek :D
Esetenként műxik is
Megszoktam a gyerekkort, na!
Aztán meg nem értem, hogy mivégre szeretjük a gyerekeket, ha felnőttként úgysem szeretjük majd őket.
Ezért lenne jó még évekig gyereknek lenni.
Az egészen biztos, hogy agyilag egy kisovis szintjén vagy.
Gyereknek lenni és fiatalosnak, könnyednek maradni két különböző dolog.
Az előbbi (a tiéd) taszító, és akár azt is elhitetheti a az emberrel, hogy mentális bajod van, a másik egy kifejezetten vonzó tulajdonság.
Utolsó kettő tök vicces.
Meg minek felnőni ilyen hamar, ha még 80 évem van vissza? akkor 20% gyerek, 80% felnőtt legyek? Az embnerek meg utáljanak, mert felnőtt vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!