Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért viselkednek így az...

Miért viselkednek így az osztálytársaim?

Figyelt kérdés

Az osztályban van egy lány akit nagyon kiközösítenek, pedig csak egy kicsit félénk , csendes, es egy kicsit fura. De nincs vele akkora baj, átlagosan néz ki, tényleg nem ronda.

Erre óra előtt (nem volt itt a lány) az egyik fiú elkezdett róla képeket mutogatni, meg mondogatni, hogy FÚÚÚJ!!

A lányok meg röhöhtek..

Kilencedikesek vagyunk, nem értem miért kell ezt csinálni. Hogy lehet ekkora g**ci valaki?

2019. máj. 31. 11:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%
Vagy a sarkára áll vagy lelki nyomoronc lesz pár év múlva.
2019. máj. 31. 13:16
 12/23 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a háta mögött beszélik ki, meg kiközösítik.. ha a sarkára állna akkor sem kedvelnék meg a többiek.

Nekem össz vissz 2 barátnőm van, szóval nincs nagy "hatalmam".

Csak tényleg nem értem hogy lehet ilyen valaki. A csaj nem ártott senkinek..

2019. máj. 31. 13:27
 13/23 anonim ***** válasza:
47%
Mert a gyengét eltapossák, egyébként a szexuális ösztönök is közre játszanak ahogy itt már mondta valaki, vagy változik, vagy folytatódik tovább, ez egy ilyen világ üdv a klubban, hamar klub nézd meg a focicsapatokat, aki nem tud összejátszani, aki gyengén játszik, aki nem illik oda a szurkolok megvetik, kigunyoljak, a klubja eladja, ez mindenhol így működik. Vagy változik, vagy klubot (osztályt) vált, de ha ez máshol is előjön, akkor érdemes lenne onvizsgalatot tartani. Engem is b@=sztattak általánosban páran, mára belatom igazuk volt, de tenni nem tudtam volna semmit, egyszerűen az egészségügyi (mental, fizikai) állapotom olyan volt amilyen.
2019. máj. 31. 13:28
 14/23 A kérdező kommentje:

Ezeknek az embereknek soha nincs igazuk.

És attól még hogy valaki csendesebb, nem biztos hogy gyenge. Én pl azért nem haverkodom velük mert nem akarok.. az kellene még , hallgatni hogy hogy fúrják egymást, aztán meg engem :D (próbáltam már barátkozni velük év elején, az volt életem legrosszabb 2 hónapja amíg "barátok" voltunk.

2019. máj. 31. 13:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha erős akkor lepereg róla és nem érdekli a többi véleménye, miután ez megvan a többinek se lesz már olyan nagy sportérték b-÷ztatni.
2019. máj. 31. 13:44
 16/23 anonim ***** válasza:
Sajnos sok ilyen osztályközösség van . Szerintem mond el ezt neki.
2019. máj. 31. 13:46
 17/23 A kérdező kommentje:

Látszik szegényen hogy szorong.. mások csak furának tartják, de en látom rajta, mert 3 éve én is ilyen voltam.

Tudom, hogy rosszul esik neki..

2019. máj. 31. 13:46
 18/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem tehet róla hogy ilyen csúnyán viselkedik vele, ez otthonról hozott példa,nem meglepő,bizonyára a szülők is így viselkednek,erről pedig a gyerek nem tehet, csak az otthoni példát követi.
2019. máj. 31. 13:48
 19/23 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ezt el kell Neki mondanod,mert ha nem,jövő ilyenkor olyan depressziós lesz,mint az ihaly.
2019. máj. 31. 13:48
 20/23 anonim ***** válasza:
52%
Annyiból szerencséje van azért hogy lány, kell neki egy férfi és minden rendben lesz, volt ilyen lány osztalytarsam. Ha férfi lenne akkor lenne gond, mert akkor nem jön nő, nem jön senki, akkor csak magára számíthat és ha feladja vége.
2019. máj. 31. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!