Mint külső szemlélő van "szerencsém" megfigyelni egy szerelmi háromszöget. Mi hajtja a nőt?
Kérdésem teljesen komoly. Miért van az, hogy egy nőnek a párkapcsolat mellett egy másik férfival is van viszonya. Nem az a tipikus viszony mert a legjobb tudomásom szerint szex még nem volt, de mondják egymásnak, hogy "szeretlek", "hiányzol", és a férfi teljesen oda van a nőért. Tehát a nő egy bizonyos távolsâot megtart, de el nem engedi.
Miért van ez?
Furcsa nekem annyi, hogy:
Hogy lehet 2 embert párhuzamban szeretni szerelemből? Kinek hazudik?
Nem voltam ilyen helyzetben. Én 1 embert szeretek, és nem tudnám más embernek azt mondani, hogy "szeretlek", "hiányzol".
Nekem például ez fura.
A férje jó, hogy van, hasznos jószág. Lehet, hogy jól keres, van szép közös ház, esetleg gyerekek is. Csak mondjuk apa nem az a szenvedélyes latin bika, amire anya vágyik. Vagy folyton nyúzott a sok munkától és nincs ereje tenni a szépet, vagy úgy van vele, hogy az esküvő el ő már megvette az örökbérletet anyára, innentől a fehércselédnek kuss a neve. Vagy valami egészen más is lehetm
Ezért a rajongást máshol keresi anya. Tart egy szeretőt, aki udvarol neki, míg ő apával éli az unalmas életét. Lefeküdni lehet, hogy nem is fog vele, mert abból sok baj származhat. Viszont elégedetten térhet nyugovóra este: lám, azért csak jó nő vagyok még mindig, mert apán kívül másnak is el tudom csavarni a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!