Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiuk, lanyok! Mifele aprosagok...

Fiuk, lanyok! Mifele aprosagokat tartotok szinte mar ellenallhatatlannak az ellenkezo nemen?

Figyelt kérdés
Ilyen lehet peldaul akar a hajszin, akar a godrocskes arc, akar az (esetemben), hogy a lany szeme kicsit melyebben ul. Barmi, nagyon kivancsi vagyok! Nemet ne felejtsetek el irni!

#szem #tetszik #godrocske
2019. máj. 29. 17:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Férfiak: kicsit gyerekesebb kinézet, ne legyen dús szakálla, hisz nem télapó. aA finoman jelenlévő, de egyébként ápolt rendezett szőrmódosulatok az állon elfogadhatóak, kék szemek, szőke vaaaaaaaagy barna haj zöld szemek - sportos testalkat vagy kicsit véznább :P és a hangja legyen kellemes - hát ilyenek XD
2019. jún. 1. 19:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szép vékony rózsaszín ajkak

Szeplők

A szemüveg is a gyengém

A vékony testalkat, széles csípővel

2019. jún. 1. 23:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Lányokon,nőkön:

Fogszabályzó

Kampós orr

Minél kevesebb szemöldök

2019. szept. 13. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Fiúban: ha nem pálcikavékony, van rajta izom, de csak éppen megfelelő mennyiségben. Jó a humora, lehet vele beszélni baromságokról és komoly dolgokról, hasonló az érdeklődési körünk, lehet vele bolondozni
2023. jan. 2. 22:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Fiúknál az értelmes és érzelmi inbtelligenciával rendelkezőket szeretem. Legyen hobbija, bármi, olvasás, számítógép, sport. Kinézetre szálkás testalkat, bár az sem zavar, ha vékony, de ne legyen csontváz. Szeretem fiúknál a szép arcot, szemet, hozzá illó frizurát (szem és hajszín mindegy), az ápoltságot, jó illatot.

Talán a korom miatt, de szeretem, ha fiúnak szép, fiatalos arca van, szép bőre, sima arca. Szóval a saját korombeli, tinifiús külső jön be a legjobban, pl.:

[link]

[link]

16 éves lány.

márc. 10. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!