Te mit gondolsz arról az emberről aki mindenkinek köszönget de neki nem nagyon köszönnek vissza?
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok sajnos. Nagyon-nagyon barátkozós vagyok, az utcabelieknek mindenkinek köszönök, a buszmegállóban a környékbelieknek akikkel évek óta minden nap találkozok. Elkezdtem kondiba járni, ott az edzőknek, pultosoknak is köszöngetek, a törzsvendégeknek is.
Általában nem jön válasz a köszönésemre. Főleg idős emberek értékelik, ők szóba is szoktak állni velem, mosolyognak rám. A kondiban inkàbb csúnyán néznek hogy mit köszönget ez a gyík. Nem értem miért amúgy.
Kicsit kínos néha hogy odaköszönök, aztán csak bámulnak, hogy mit köszön ez a valaki. De valahogy ki kell alakítani kapcsolatokat, nem? A köszönés az első lépés!
2019. máj. 28. 10:06
11/12 anonim válasza:
Idegennek azért nem köszönök, mert azzal felveszem vele a kommunikációt, és idegenekkel nem akarok beszélni. Ha ettől az extrovertált világban bunkó leszek, legyek. Ha máshol látom, simán ráköszönök a patikusra, postásra, de ilyen lihegő legyetek-a-barátaim pincsit tuti ignorálok, jó nem sül ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!