Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Neked személy szerint ezek...

Neked személy szerint ezek mekkora értékek egy emberben?

Figyelt kérdés

Külön-külön, nem feltétlen egy emberben ez az összes.

-Szeret olvasni

-Imád sportolni

-Racionális, reálisan látja a világot

-Ért valamilyen művészethez, űz is egy ágazatot

-Tud főzni/sütni, szeret is

-Ambíciózus, tele van tervekkel

-Nem követ divatot, nem hord/nem vesz "csakazértis" márkatermékeket

-Nem feltétlen az érzelmei irányítják, hideg fejjel gondolkozik

Mi az, amiket még TI értéknek tartotok valakiben?

2019. máj. 27. 18:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az, hogy szeret olvasni, az jó dolog. A sportot én annyira nem tudom átérezni, én nem szeretem, az teljesen semleges számomra. A racionalizmus pozitív dolog szerintem, meg a művészet is. Az is, hogy tud főzni, mert én meg egyáltalán nem. Az ambíciózus rész is jó dolog, de nagyon. Az, hogy nem követi a divatot, azzal önmagában nincsen bajom, de ha mellette lenézi azokat, akik igen, akkor hatalmas negatívum. Irigylem, amiért a szíve helyett az agyával hoz döntéseket, én erre nem lennék képes, szóval irigylésre méltó, de ha társkeresés a cél, akkor nagyon nem passzolnánk ezzel.

Amiket én értéknek tartok valakiben: kíváncsiság, nyitottság, szeressen utazni, legyen önálló, legyen figyelmes, ne legyen előítéletes.

2019. máj. 27. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!