Létezik olyan, hogy ilyen hamar elmúlik a szerelem?
Figyelt kérdés
Csütörtökön még mondta,hogy mennyire szeret,szombat reggel még már azt mondta a legjobb barátnőmnek,hogy már nem úgy érez mint régen.5 hónapja vagyunk együtt.Ráadásul nem reagál semmire,se messengeren,se sms,se telefonra.Semmire nem reagál.Gondolkodtam,hogy esetleg mással is ismerkedett közben,de az nem lehet,mert amikor ő a suliból hazajött, egyből engem hívott,gyakorlatilag az egész napot végigbeszéltük.Amíg suliban volt,addig írásban.A másik amire gondolok,hogy valaki bekavart.Ugyanis ez a fiú soha nem csinált ilyet,hogy már két napja mégcsak meg sem nézi mit írok neki.Annyira zsigerből érzem,hogy valaki mondott neki valamit rólam,de nem tudom hogy ki lehetett az, és mit mondhatott.Esetleg még az jöhet szóba,hogy pénteken dühömben azt mondtam neki,már nem először,hogy amikor mi beszélünk telefonon,soha nem tudunk értelmesen beszélgetni,mert ő hajlamos arra,hogy nem tud mit reagálni néhány dologra.Lehet hogy ezért.Ezt már vagy háromszor mondta el nekem.És talán most nagyon berágott.Csak hétvégén tudok elmenni hozzá,csak idegesít,hogy nem tudom mi a baja.2019. máj. 27. 14:02
11/12 anonim válasza:
Nekem is küldött, cuki a szánalmas kis vergődése. :D
12/12 anonim válasza:
ez gáz kérdező :D
mármint nem a kérdés, hanem te :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!