Ha választhatnál akkor meghalnál holnapra?
Nem tudom, hogy miért, de nem szeretek élni. Sokszor arra gondolok, hogy jobb lenne ha vége lenne mindennek. Inkább meghalnék most mint 60 évesen.
Ennek mi lehet az oka?
21 vagyok.
Ilyen fiatalon még nem szeretnék elpatkolni. Sokszor szívás az élet igen, meg a hangulatom is tud nagyon romokban heverni. Engem a suli készít ki idegileg teljesen. De már arra gondolok, hogy mindjárt vége és egy darabig a közelébe sem kell majd mennem. Valószínűleg lesz ennél rosszabb is, szóval ha már most feladnám, akkor irtó gyenge lennék. Időnként nehéz így, hogy nincsenek barátaim, "csak" a családom van, de legalább vannak akik szeretnek és én is őket.
Egy 18 éves lány
Nem.
Tudod, érdekes, mert sokszor úgy fekszem le, hogy elgondolom: éppen nem lenne nagy szám, ha nem ébrednék fel, de ennek ellenére nem.
Elég rossz helyzetben vagyok most is, de vannak terveim, hogy hogyan másszak ki ebből a helyzetből, vagy hogyan lehetne előnyt kovácsolni belőle.
Mikor lefekszem és ez eszembe jut (hogy miért ébredjek fel), belegondolok, mi lenne mondjuk a közeli családtagjaimmal, vagy a kutyámmal? Nekem ez fény az alagútban kb.
Tudom, nem nagy vigasz lehet, de természetesnek vesszük az egészséget, hogy pl jól látunk, vagy tudunk futni, bármi egyéb. Sokan vannak, akik ezeket nem élhetik át. Próbáld meg ezt is átgondolni.
Nem lehet általános okokat keresni. Szerintem találnod kellene valamit, amivel élményeket szerezhetsz. Akár hobbi, akár egy kisállat, bármi jó lehet, hogy ne érezd magad így -de ezt te tudod, mi érdekel, mivel foglalkoznál. Legyen valami, ami miatt érdemesnek érzed, hogy felébredj a következő reggel.
Igazad van, köszönöm szépen! Többet nem gondolok ilyesmire. :)
Ugyanígy köszönöm mindenki másnak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!