Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az ha hibázok nem...

Miért van az ha hibázok nem tudom magam túl tenni rajta?

Figyelt kérdés
Bármit hibázok nagyon sokáig rágódik rajta ed nem tudom elterelni a gondolataim. Szorongok és hasonlók. Van ez ellen valami megoldás? Valaki akivel hasonló volt?

2019. máj. 24. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ugyan ez van

Én jártam pszichológushoz a szorongás miatt de nem segített

Hogy erre van e valami megoldás azt nem tudom nekem ilyenkor semmi nem segít és ez mostanság mindennapos probléma

2019. máj. 24. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok. Mióta az eszem tudom. Beletörődtem. Ez szerintem megfelelési kényszer.
2019. máj. 25. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet,az idő az ami egyedül segít,ha pl eltelik x ido akkor elkezd halvanyulni az emlek,nem gondolok mindig arra,hogy mit hibaztam,probalom magam megnyugtatni,hogy en is csak ember vagyok,elofordul,hogy hibazom...de ezen kivul en is nagyon sokaig szoktam rajta ragodni sajnos,pedig helyzetek tobbsegeben nem tudok mar valtoztatni rajta...
2019. máj. 26. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Vegyétek már be a leszarom tablettát!

Ami megtörtént, azon nem tudsz változtatni. Egyetlen dolgot tehetsz: tanulsz belőle és mész tovább. Levonod a tanulságokat, a többit meg vagy a kukába vágod, vagy elrakod egy kis dobozba és elteszed a többi emléked közé, de nem veszed elő feleslegesen.

Jó ideig én is paráztam, ha elrontottam valamit, vagy rosszat mondtam. Aztán egyszer csak meguntam magammal kicseszni, és elengedtem a rossz érzéseket.

Ma már, ha csinálok valami hülyeséget, vállat vonok és megyek tovább. Ha tudom hol, mit és hogyan rontottam el, legközelebb jobban figyelek, de amúgy teszem is magam mögé az egészet, ahova való. Ha nem tudom, akkor jó alaposan átnézem érzelemmentesen, hogy megtaláljam a hol-mit-hogyant, aztán ugyanúgy dobom a hátam mögé, a tanulságot meg megtartom. Emellé tojok mások véleményére.

Az életem _jelentősen_ nyugodtabb lett. Igaz, mindezekhez kellett, vagy 25 év tapasztalat.

2019. máj. 26. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!