Miért van az ha hibázok nem tudom magam túl tenni rajta?
Nálam ugyan ez van
Én jártam pszichológushoz a szorongás miatt de nem segített
Hogy erre van e valami megoldás azt nem tudom nekem ilyenkor semmi nem segít és ez mostanság mindennapos probléma
Vegyétek már be a leszarom tablettát!
Ami megtörtént, azon nem tudsz változtatni. Egyetlen dolgot tehetsz: tanulsz belőle és mész tovább. Levonod a tanulságokat, a többit meg vagy a kukába vágod, vagy elrakod egy kis dobozba és elteszed a többi emléked közé, de nem veszed elő feleslegesen.
Jó ideig én is paráztam, ha elrontottam valamit, vagy rosszat mondtam. Aztán egyszer csak meguntam magammal kicseszni, és elengedtem a rossz érzéseket.
Ma már, ha csinálok valami hülyeséget, vállat vonok és megyek tovább. Ha tudom hol, mit és hogyan rontottam el, legközelebb jobban figyelek, de amúgy teszem is magam mögé az egészet, ahova való. Ha nem tudom, akkor jó alaposan átnézem érzelemmentesen, hogy megtaláljam a hol-mit-hogyant, aztán ugyanúgy dobom a hátam mögé, a tanulságot meg megtartom. Emellé tojok mások véleményére.
Az életem _jelentősen_ nyugodtabb lett. Igaz, mindezekhez kellett, vagy 25 év tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!