Ha valaki rockot/metált hallgat, az tényleg látszik rajta?
Mármint, akkor is, ha nem öltözik úgy.
Átlagos lány vagyok, többet van rajtam rózsaszín, mint fekete, meg lényegében semmit sem viselek, ami egyáltalán utalna egy kicsit is a zenei ízlésemre.
Mégis volt már, hogy azt mondták, látszik. Amikor megkérdeztem, honnan, az volt a válasz, hogy "Ne kérdezd, csak annyira tudtam"
Illetve amikor fent voltam egy ilyen nemzetközi barát/társkereső oldalon, akkor is rengeteg metálos, rocker srác írt nekem, illetve nagyon sok zenész is, hogy amikor megnyitották a profilom (tehát amikor még csak a fotóm, nevem, korom látszott) már volt sejtelmük.
Lehet, hogy csak ezzel akartak bevágódni.
De a valóéletben is mindig a hosszú hajú, rocker, metálos srácok jöttek oda ismerkedni amióta élek.
Más soha.
Nem latszik mindenkin.
Konkretan olyan rokkerek lepodtek meg hogy en is rockot halgatok, akik velem egy telepulesen nottek fel, regen meg osztalytarsak voltunk.
háát, én mondjuk nem, de az öcsém hallgat rockot, de ezzel együtt is zakóban-ingben jár még suliba is, és még szemüvege is van szegénynek, hogy teljes legyen az értelmiségi look... :) meg szokta lepni az embereket...
lehet ez olyan mint a melegek gaydarja, csak egymásról érzik, a kívülálló elsikkad felette XD
Rajtam is csak azért látszik, mert az öltözködésembe általában bele-belecsempészek egy-két erre utaló jelet (szegecses öv, oldallánc, bandás póló), de ha nincs rajtam semmi árulkodó és úgy kerül szóba a zenei ízlésem, akkor rajtam is meg szoktak lepődni :D Gondolom azért, mert a rockerséget sokan a kemény, karakán, magabiztos kiállással párosítják, én meg a hétköznapokban elég visszahúzódó, csendes srác vagyok. És hát ilyen szempontból megértem, hogy sokaknak hihetetlen, hogy általában lázadó, zúzós punkrock szokott üvölteni a fülhallgatómból :D
25/F
Hát általában látszik, de azért akad ellenpélda:
középsuliban az egyik barátnőm élt-halt a rock és metál zenékért, de ránézésre meg nem mondtad volna róla.
Mert alapból egy nagyon visszahúzódó, csendes, mimózalelkű lány volt, szemüveggel és egyszerű, konzervatív ruhákkal, haja mindig copfban. Vallásos volt, minden nap imádkozott, vasárnap pedig a misén ült.
Rockkoncertekre is nagyon-nagyon ritkán járt, inkább otthon, egyedül hallgatta a kedvenc zenéit.
Szóval rajta egyáltalán nem látszott. Viszont amint beléptél a szobájába, egyből kiderült, mert minden teli volt rocker poszterekkel, feliratokkal, plakátokkal stb.
Emlékszem, hogy mennyire meglepődtem, amikor először jártam nála :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!