Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek tehetséges vagyok...

Szerintetek tehetséges vagyok a rajzolásban?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és szoktam látni mások rajzait ennyi évesen amik sokkal jobbak. Igazából csak hobbiként csinálom néha. Mégis úgy érzem, hogy jobb már nem tudok lenni.

Itt egy rajzom:

[link]

Szerintetek?

2019. máj. 24. 01:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Abszolút, nagyon klassz :-)

En csak pálcaemberkéig jutottam :-D

2019. máj. 24. 09:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon ügyes vagy. :) Régebben én is szerettem rajzolni, de aztán úgy pár évvel ezelőtt a lelkesedésem és motivációm mondhatni teljesen eltűnt. Mindenképpen folytasd, van érzéked hozzá! :)
2019. máj. 24. 10:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha csak hobbiként csinálod akkor igenis nagyon tehetséges vagy.

Olyan nincs, hogy nem tudsz tovább fejlődni, maximum önerőből nem tudsz. Érdemes lenne valamilyen rajzszakkörre járnod, profiktól tanulni anatómiát és technikákat. Nem csak gyerekeknek való ám, ahova én jártam régebben, oda jártak 50-60 évesek is, volt aki akkor kezdte.

Sok sikert :)

És jó a zenei ízlésed

2019. máj. 24. 16:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az igen, le a kalappal! tehetséges vagy! Nekem nagyon durván tetszik, mielőtt megnyitottam a linket nem erre számítottam. :)

#RIP Chester.

2019. máj. 24. 16:54
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :) Tényleg jó érzés ezt olvasni, mert régebben volt rá példa, hogy jobb szóval melegnek tartottak az emberek. Nem az a kifejezetten focis gyerek voltam. De nekem ezt tetszett és ez boldogítót. Ebből kifolyólag a rajzaim egy részét arra összpontosítom, hogy a személyiségem és az érzéseim fejezzem ki. Ekkor próbálok valami hozzám közel állót alkotni,pl ilyenkor egy szemet rajzolok vagy valamilyen tájat. találtam egy másik képet is, mert sokféle "stílusban" is szoktam rajzolni.

Itt a rajz: [link]

2019. máj. 24. 17:49
 16/17 anonim ***** válasza:

#12-es vagyok. A második linkelt rajzod is igazán egyedi, különleges. :)

Egy valamit jegyezz meg jól: Soha ne mások teljesítményéhez, hanem saját magadhoz mérd a fejlődésedet!

2019. máj. 24. 18:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Azzal meg tényleg ne foglalkozz, ha valaki emiatt kevésbé tart férfiasnak, fiúk között még ritkább, hogy valaki ilyen jól tud rajzolni, szóval le a kalappal! :)
2019. máj. 24. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!