Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miben lehetek tehetséges?

Miben lehetek tehetséges?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok,de nem tudom miben vagyok tehetséges.

Énekléshez szerintem nincs túl jó hangom viszont táncolni szeretek,vagyis könnyen tanulok koreográfiát meg hasonlók..viszont emellett a humán tantárgyak is könnyen mennek a suliba és a szüleim inkább erre buzditnak,azt mondják ez is egy tehetség hogy pl könnyen tanulok,érdekel az országok kulturái,könnyen tanulom meg a nyelvet stb,mégis emellett minden vágyam megtanulni zongorázni vagy gitározni,egyszerűen nem tudom magam feltalálni.Mit tegyek?!

2018. júl. 21. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nem úgy működik, hogy magadra erőlteted, hogy miben legyél tehetséges. Egyszer csak felfedezed, hogy valamiben jobb vagy, mint az átlag.
2018. júl. 21. 14:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egyelőre csak próbálgasd a határaidat. Én a helyedben elgondolkodnék egy AFS cserediák programon 😃
2018. júl. 21. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!