Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mennek bizonyos srácok...

Miért mennek bizonyos srácok lábujjhegyre emelkedve?

Figyelt kérdés
Fiú gyerekeknél, tinédzser fiúknál és még huszonéves srácoknál is tapasztalom, hogy lépéskor, miután földet ér a talpuk, sarkukat magasabbra emelve lábujjra emelkedve "repdesve" lépnek, főleg sport(os) cipőben. Más is látott ilyet? Másnak is vicces? Miért van ez a járás?

2019. máj. 22. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kezeletlen idegrendszeri vagy mozgásszervi károsodás. Ezeket gyerekkorban lehet elkapni, de később már állandósulnak és fájdalommal párosulnak, ezért a furcsa járás. Elég gyakori, sajnos nem mindig figyelnek rá.
2019. máj. 22. 11:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen komoly. Vagy csak nem ugyanarra gondolunk. Azt hittem, csak magasabbnak esetleg lazábbnak akarnak tűnni, csak hát fura és idétlen. Gyakran látom inkább vékonyabb és alacsonyabb srácoknál.
2019. máj. 22. 11:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja és általában gyorsan mennek.
2019. máj. 22. 11:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy sietnek, vagy a Hülye Járások Minisztériumában dolgoznak.
2019. máj. 22. 11:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Elsőnek adok igazat, ez tényleg egy betegség, okától függően lehet ortopédiai vagy neurológiai zavar ist (primer-secunder)
2019. máj. 22. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a nem eléggé megnyúlt Achilles-ín is ilyen járástüneteket okoz.
2019. máj. 22. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Pszichológiai oka van annak,amire te gondolsz.Fölényeskedő magatartás,nagyravágyás.
2019. máj. 23. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!