Miért van ennyi alkoholista fiatal?
Figyelt kérdés
A környezetemben mindenki iszik. Minden hétvégén, de van, aki hétköznap is. Sokan az ájulásig isszák magukat, lányok is. Ez miért jó? Ezeknek a fiataloknak a szülei nem veszik észre, hogy a gyerekük mit művel? Hiszen egy másnapos embernek is piaszaga van.
Minden buli, születésnap, nyári fesztivál a kábulatról szól. Aki ebben benne van, leírná, hogy erre miért van szükség? Bátorságot ad? Úgy viccesebb a világ?
2019. máj. 21. 12:26
1/10 anonim válasza:
Régen is ilyen volt a világ. Mit vagy úgy kiakadva? Bulikon szokás berúgni.
2/10 A kérdező kommentje:
De minden héten?? Aztán ezekből lesz 30 éves korukra a ráncosképű alkoholisták, akik szidják az egész világot.
2019. máj. 21. 12:30
3/10 anonim válasza:
Aki meg teheti tegye meg, ha ő így érzi jól magát akkor igyon, engem meg azért ítélnek el mert sokat szeretnék utazni legalább 50 éves koromig és ezt sokan nem is értik miért?
21F
4/10 anonim válasza:
Frusztráltság a kilátástalanság miatt, hogy nem tudsz az életedben egyről a kettőre lépni. Ennyi örömük marad az életben, amitől kicsit jól tudják magukat érezni.
5/10 anonim válasza:
Passz. Én se értem. Én nem szeretek szenvedni. Ha valaki àjulàsig issza magàt, hàny meg minden az bizony màr szenved.
6/10 anonim válasza:
A gyerekek élete nem csak játék és mese. Szeretnek IHB-t játszani, nincs ezzel baj. :)
7/10 anonim válasza:
Egymással menőznek, ezt tanulták, céltalanság, megküzdési képtelenség, ilyen dolgok végett.
8/10 A kérdező kommentje:
De ez nem csak itthon jellemző. Az angol jómódú fiatalok mégdurvábban züllenek.
2019. máj. 21. 19:15
9/10 anonim válasza:
Mert ha nem ezt csinàlod akkor te igazàból nem élsz meg pazarlod a fiatalsàgod. Biztos te is hallottad màr ezt. Szóval ezek csak mennek a csorda utàn. Szerintem inkàbb az a jó élet ha az ember mindenféle jó helyekre eljut, jól àll anyagilag, talàl magànak normàlis tàrsat. Na az màr élet.
10/10 anonim válasza:
Én is kilátástalannak látom az életem, 1 évig voltam egy suliban közalkalmazott, és 1-2 kisüveges vodka lement a torkomon reggelenként, amikor már éreztem, hogy kell bennem egy löket a qrvaéletnek... 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!