Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg egy selejt vagyok,...

Tényleg egy selejt vagyok, mert nem vagyok képes gyűlölni?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm nagyon megbántott és én nagyon seretem őt,ezért nem tudok útálkozni meg gyűlölködni.

Erre egy ismerős fiú mondta,hogy az ilyen emberek igazi selejtek,mert velük bármit meg lehet tenni,akárhányszor beléjük rúgsz,akkor is vissza mennek a másikhoz.

Ennyire rossz az,ha valakiszereti a barátait és képes megbocsátani nekik?

2019. máj. 19. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem selejt vagy,hanem naív. A mai világban már könnyen kihasználhatnak ha jószívű vagy. Persze,nem veled van a probléma,hanem azokkal az emberekkel,akik ezt kihasználják. Neked kell már alkalmazkodnod,és nem fordítva.
2019. máj. 19. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:
xd olyat ne nevezz baratodnak aki rugdos teged...
2019. máj. 19. 18:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Már a kérdés se helyes.

Neked nem az a problémád, hogy nem tudsz gyűlölni. Gyűlölni nem is kell tudni. Te elfogadni nem tudsz, nem tudod elfogadni, hogy másoknak nem vagy fontos, és lépten nyomon megaláznak.

Nem tudod elfogadni ezt, és nem tudod elengedi őket, mert félsz, hogy utána egyedül maradsz.

Ez a probléma.

2019. máj. 19. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!