Miért nem szeretem a nyarat?
Nyilván valami belső változás miatt. Lappangó depresszió, vagy arról van szó, hogy börtönként éled meg az életedet, és így zavar a nyár, mert úgy érzed, lemaradsz a valódi életről.
Ezek csak feldobált ötletek, szólj, ha megérintett valamelyikben valami.
Igaza van az 1-2 válaszolónak is, én is ezt gondolom.
Ha esetleg nem bírod ezt az időjárást javaslom Angliát,Írországot,Izlandot esetleg az Északi sarkot.
Én felemásan vagyok.
Egyfajta szabadságérzetet ad, hogy nem kell michelinbabának öltözni és ki lehet nyitni az ablakokat. Szeretem, ha sokáig van világos, bár a június nekem már- már túlzás, pl tegnap is lefeküdtem este 9:30-kor. Nem minden ablakomon van redőny.
Ugyanakkor engem is zavar, hogy már nincs szünidő, nem mehetek ki a szabadba, nem mehetek hétköznap strandra. Ugyanúgy élek nyáron, mint bármikor máskor.
Nem bírom a meleget, kedvetlen, levert vagyok tőle, leesik a vérnyomásom, sokszor annyira, hogy szabályosan rosszul vagyok, mert mindenem elnehezedik. Álmos vagyok de aludni nem bírok.
Ha nincs egy jó erős klíma, ami 25-26 fokot csinál, akkor nekem végem.
Azt vettem észre, hogy 0 fok felett teljesen jól vagyok, nem fázok, még a fülem, kezem is elvan. Még szívesen sétálnék is, ha pl lenne kivel.
Csak télen még rövidek a nappalok, semmi se zöld, sehol sincs levegő, mert az emberek nem szellőztetnek és olyan melegre (25, 26 fokra) van fűtve minden lakás, iroda, mintha nyár lenne.
Számomra a tavasz és az ősz jó, azok meg rövidek. :( plusz az ősz az elmúlás időszaka és hektikus is.. Szeptemberben, októberben normális a 30 és a 7 fok legmagasabb nappali hőmérséklet is.
Nekem is szükségem van a nyugalomra, hosszú téli estékre, amikor begubódzhatok, kikapcsolhatom az evilágot, amikor az emberiség már nem zúg, jön-megy, fúr-farag-sipít-ugat-csönget, akar valamit, hanem elvonulnak, azt csend van... Rohadt fárasztó, hogy 3-tól 21-ig világos van. Télen harmada annyi a napi frusztráció, mert kevesebb a történés.
Ami a hőmérsékletet illeti, egyszer kell kiizzadni valahogy egy klíma beszerelését, azt onnantól kezdve nem is olyan félelmetes a nyár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!