Miert hord sok ember maszkot es miert szeretnek hazudni?
A másik oldalról: Sok ember miért nem fogadja el a másikat, miért érezteti, hogy nem lehet önmaga, miért ítélik el?
Szerintem mindenkinek volt olyan időszaka, amikor egyáltalán nem hordott maszkot, nem hazudott, viszont sok pofára esés érte, sokan nem fogadták el őt önmagáért, magányos volt, aztán érezte, hogy kell valamit változtatni.
Tök mindegy, hogy nem barátkozol ilyen emberekkel, ha őszinték lennének, akkor e barátkoznál velük, mert akkor is más kifogást találnál, hogy eltaszítsd őket.
Először én is az egészségügyi maszkra gondoltam fő kérdésed olvasásakor. De az apróbetűs írásod alapján te arra gondolsz, hogy miért hord sok ember álarcot. Azért, mert rákényszerül. Nem mindenhol, hanem munkahelyen például. És nem hazugságnak nevezném, hanem konfliktuskerülésnek. Nem mindenki szeret belemenni vitákba, inkább mosolyog, szépen bólogat, ráhagyja, hadd tolja a hülyeségét. Magában megvan a saját véleménye, de a nyugalma fontosabb, minthogy belebonyolódjon egy esetleges felesleges vitába.
Családban viszont sosem hordok maszkot, mindig kimondom, amit gondolok, ami nem mindig tetszik mindenkinek.
Szóval helyzetfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!