Hogyan lehet ezt a tulajdonságot megnevezni, illetve mi az ellenszere?
Figyelt kérdés
Van egy személy, aki hatással tud lenni az emberekre pozitív irányba (pl.: jó ötletet, javaslatot tud adni, jó hallgató, stb.). Ha valaki közeledik feléje pl. ismerkedési céllal - amikor már kicsit megismerte -, akkor viszont befeszül (olyan ez, mint a mézesmadzag húzogatása a másik előtt).
Ezt nem tudatosan teszi.
Mit lehet ellene tenni és mi a neve ennek a jelenségnek? Kicsit olyan "Casanova" szerű a dolog.
#elengedés #közelengedés
2019. máj. 17. 20:36
1/5 anonim válasza:
Nem tudom.
Viszont nekem erről az jutott elsőre eszembe, hogy nem önmagát adja mások előtt és nem akarja, hogy lássak, hogy milyen valójában.
Én is befeszülnék, hogyha át akarnának látni a maszkomon.
2/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok de ha túlfeszülök már nem érdekel ki minek lát vagy hisz, önmagam adom. Elég fura vagyok elhiheted :) de szeretnek
3/5 anonim válasza:
Ismerős érzés. Ha túl közel jön valaki behúzom a kéziféket. Nálam ez gyerekkori trauma miatt van így.
4/5 anonim válasza:
A közeledő személynek kell nyitottabbnak lennie először is.Pl:megoszt egy személyes véleményt/emléket/információt,majd erre hasonlóan reagál majd a másik személy is. :)
5/5 anonim válasza:
Felelem az elkotelezodestol ,erzelmi fuggestol. Biztos volt nagy csalodasa: elhagyta a parja/anyja kiskoraban pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!