Van itt valakinek 140+ IQja?
Szoftverfejlesztő vagyok, BSc-m van programtervező informatikus képzésről, nincs élettársam, unalmas az életem, és egyedül a munkában tudok kiteljesedni.
25/F
@6 nagyon köszi! :)
Templeton-ba bekerültél?
39N, igazából mindig is tudtam, de írtam Mensa-s tesztet is.
Matekból én is jó voltam, versenyeztem. Általában mindent megértek elsőre, átlátom az összefüggéseket - már ahol logikusak.
Műegyetemre jártam, nem fejeztem be. Az érdeklődésem elég csapongó, de az én életem se valami izgalmas. Nem vagyok különösebben karrierista, sokáig nem is dolgoztam. Most pénzügyi területen vagyok, ez most épp egybeesik a csapongó érdeklődésemmel, de nem tudom meddig tart ki a dolog. Viszont így másfél év alatt elértem arra a szintre szakmailag, mint mások 6-8 év alatt. De pl ha nyernék a lottón, nem is lenne kérdéses hogy soha többet nem dolgoznék. Így, hogy muszáj, persze motivál hogy hasznosnak érezhetem magam és jó vagyok abban, amit csinálok, de ha nem lenne muszáj dolgoznom, egyáltalán nem hiányozna, sem a megbecsülés, sem a társaság. El tudom magam foglalni bármilyen helyzetben.
Férjnél vagyok és gyerekeim is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!