Miért van az, hogy pont azokra az emberekre lehet a leginkább számítani, akikről legkevésbé gondolnánk?
Figyelt kérdés
Sok ember van, aki nagyon sokat jópofizik velem, meg minden, de ha megzuhanok, bajba kerülök, akkor kb. átnéznek rajtam. Míg van egy ember,aki elég bunkónak, flegmának látszik, ő meg rögtön észreveszi, ha valami bajom van és próbál segíteni. Tőle egyáltalán nem is vártam, mégis odafigyel rám, míg akiktől számítottam volna rá, azok le se szartak.2019. máj. 16. 21:38
1/3 anonymousreview60 válasza:
Mert a jópofizást sokan csak jópofizásnak, néhányan meg egyenesen manipulációnak használják. Az átlagemberek, mint te, nagyrészét félrevezeti a mosoly.
2/3 anonim válasza:
A szociális emberek megtanultak azon a frequencián mozogni amelyen a másik ember vidámságot, nevetést sugároz,
amint elkezdesz betegséget, szomoruságot közvetíteni feléjük, elkezdenek ignorálni, mivel nem azon a hullámhosszon vagytok
Azt meg nem akarják, hogy lehúzd őket
Néha van, hogy tényleg segítségre van szükséged és úgy látod, ignorálnak, de sokszor van az is, hogy el vagy veszve a saját önsajnáltatásodba és azt gondolod, milyen önzőek, holott nem így van
3/3 anonim válasza:
Aki figyel rád, jobban megedzette az élet, és jobban reagál dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!