Sötét ruhás, elvont emberek. Mit lehet róluk tudni?
Nem tudok róluk sokat, és ezért kérdezek tőletek, hogy tudok e róluk pár sztori, tulajdonságot, történetet. Hogy kik is ők valójában. Lényegében valami sátánista dologról lehet szó, de nem vagyok benne biztos. 2 felé kinézetű embert szeretnék kiemelni.
A nevüket sem tudom.
Az 1. Fekete ruhában, semmije nem látszódik ki, csak a szeme. Feje bubján hegyesen felállított sapka szerű. Csoportban szoktak lenni.
A 2. Emberek akik szintúgy feketében vannak, és csuklyában.Az arcukon egyes állatoknak a csontos fejük helyezkednek el. Ilyen pl a szarvasmarha meg a bakk.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Ezeket az utcán látod, vagy videókban, képeken? Biztos, hogy nem sátánisták, ugyanis rajtuk nem látod meg, hogy ők azok. Ördögimádók inkább. A sátánisták leginkább olyan ateisták, akik önmagukat vallják a saját istenüknek.
A hegyes kalapos dolgot inkább a boszorkánysághoz tudom kötni.
De az is lehet, hogy egyszerű cosplayerek.
Bakk nincs.
Kérdezd meg tőlük, mit lehet róluk tudni.
"Ezeket az utcán látod, vagy videókban, képeken? "
A kis vetítőben, ami a homloka belső felén jeleníti meg a képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!