Az alternatív stílusú emberek hol veszik a ruháikat?
Plázákon kívül hol lenne érdemes keresgélnem?
Rengeteg jó, extrém/elvont ruhadarabot, vagy akár konkrét szettet látok nem csak interneten, hanem az utcán is. Magamnak mégsem találok sokszor még csak hasonlókat se.
Én külföldi webshopot tudnék mondani, pl. a Dolls Kill-t.
Szerintem minden alter megtalálhatja itt a saját stílusát a cipőkről a ruhákig.
Egy ideje izgatja a fantáziámat, hogy rendeljek innen, mert nagyon extra és jó minőségű dolgok vannak itt.
Én a Killstar-ról a Punkrave-ről és a Restyle-ról szoktam rendelni a ruháimat.
Meg persze turikba is szoktam járni. Van egy pár kifejezetten alternatív cuccokat árusító turkáló a fővárosban. De néha sima basic turkálókból is kilehet fogni goth holmikat.
Meg időnként a rockpincébe is elnézek.
Meg facebookos adok-veszek csoportokból is vettem már nagyon jó dolgokat.
Szóval igazából rengeteg helyről lehet szerezni különlegesebb cuccokat. Csak szemfülesnek kell lenni.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy férfi vagyok, szóval nem mindegyik ajánlás talált, de ettől függetlenül ment a zöld kéz!
Budapesti turkálók közül melyiket ajánlanátok?
A Gihádát és a jajcicát
De néha kilós hádába is kilehet fogni jókat.
Ha linkelnél képet, hogy milyen cuccokat keresel vagy mik azok amik tetszenek akkor könnyebben tudok neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!