Miért nem teszik a boltokban az emberek az áruik után az elválasztót? Miért a másikra várnak?
Általában körülöttem is normálisan megteszik előttem, vagy megteszem ezt magam az utánam jövőre értve.
Ez piti ügy ahhoz képest, hogy sokan csak elmennek az olyanok mellett, akik valami oknál fogva segítségre szorulnának...
Ha nagy távolságok vannak az áruhalmok között, akkor én nem teszem ki, mert úgyis egyértelmű. Nem akarok plusz munkát adni a pénztárosnak. (Tudom, hogy csak egy mozdulat elvenni és félrerakni, de ha sokszor megcsinálja egy nap, akkor már összeadódik.)
Ha szorosan vannak a vevők cuccai egymás után akkor persze kirakom.
Engem nem zavar ki nem teszi oda, sőt én az vagyok aki kiteszem az árum elé és mögé is ha nincs odarakva saját érdekem, hogy ne keveredjen a holmi a másikéval.
Sokkal inkább zavar amikor nincs elválasztó amit kitudnék tenni. Mert trehányak az alkalmazottak és a pult alá be van esve több darab X hónapja és kutya se veszi ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!