Szerintetek a gyerek/kamaszkor vagy a felnőtkor a jobb?
Figyelt kérdés
2019. máj. 7. 14:00
1/14 anonim válasza:
Mind a kettő sz@r, de öregnek lenni a legsz@rabb!
3/14 anonim válasza:
25-30 körül a legjobb, feltéve ha minden optimális
5/14 anonim válasza:
Ez szubjektív és elég sok faktortól függ. Nekem például a gyerekkorom rémálom volt, a kamaszkorom és a fiatal felnőtt éveim is rettenetesen kemények voltak, 24-25 éves koromra tudtam kitörni belőle, azóta viszont minden évem egyre jobb és egyre boldogabb. Ha valaki viszont például normális, szerető családban nőtt fel és felnőtt korára rossz döntéseket hozott, amik miatt nem sok lehetősége maradt kitörni a szokásos mókuskerékből, joggal érezheti őgy, hogy a gyerekkor a legjobb időszak.
6/14 anonim válasza:
Nekem a kamasz jó volt, a felnőttkor eddig elég csalódás.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, biztató amit idáig olvastam. 😅
Bánom hogy 19 vagyok. 😞
2019. máj. 7. 14:31
8/14 anonim válasza:
Felnőttkor.
Persze, jó volt mit tudom én, délután 2-kor már odakint labdázgatni munka helyett, de a felnőttkor szabadságát és önállóságát semmi nem tudná pótolni szerintem.
És végre valahára kapok is pénzt azért, amit anno is csináltam ~20 éven keresztül, csak akkor ingyen ( = valahova be kell menni x órára és addig azzal foglalkozni, amit a felettes mond)
9/14 anonim válasza:
Felnőttként nekem sokkal jobb. Nehéz egyetemre jártam, rengeteget kellett utaznom, stresszes volt, kezdett az agyamra menni, nem volt pénzem, másokkal kellett együtt laknom. Most van pénzem, szabadidőm (sokkal több mint egyetem alatt!), annyit vagyok egyedül amennyit akarok, eddig túl jó.
10/14 anonim válasza:
Gyerekként jól éreztem magam, normális gyerek korom volt, jól elvoltam. Kamaszként szintén mindent meg tudtam élni, amit elképzeltem. Bulizás, haverok, kicsapongás, baromkodások stb... Aztán ahogy közeledtem a papíron felnőttkor felé, úgy képzeltem el a felnőtt életet, hogy lesz saját menő autóm, önálló életem a szülőktől stb... de ebből semmit nem tudtam megvalósítani és már jó pár éve hogy elmúltam 18. Szóval az eddigi felnőtt életem totális csődnek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!