Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálja? Egy lany...

Miért csinálja? Egy lany Butának tetteti magát, mindenki ki is beszéli, se közben meg sátáni IQ-ja van és akarkinek túljár az eszén és olyan leckét mér az emberre hogy egy életre megemlegeti?

Figyelt kérdés

Osztálytársamrol van szó, egy 17 éves lányról. Elképesztően Butának tetteti magát mindenki előtt, amolyan való világ-szerű primitív csajnak,de rohadtul okos... soha Semmitanul és mindenből színötös, 3, igen, HÁROM nyelvvizsgája van, ebből 1 felsőfokú! Bárkinek túljár az eszén és tőrbe csalja ha így van, egy kimondottan bosszú álló lány, aki csak az iskola falain belül ártatlan naiv kiközösített kislány, az iskolán kívül viszont dörzsöltebb mint nagyon sok idosebb férfi.

Ez valamilyen mentális betegség lehet ?

2019. máj. 7. 08:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy túljár bárkinek az eszén meg tőrbe csalja? Mert mit csinál?
2019. máj. 7. 10:00
 12/21 A kérdező kommentje:

#8 ööö mondjuk a semmitmondó, haszontalan defektes kommentjeidből, és a 35%-ban hasznosnak ítélt válaszaidból?

Ha nem tudsz a KÉRDÉSRE válaszolni, állj tovább és csinálj valami hasznosat ne húzd az értékes idődet.

2019. máj. 7. 10:04
 13/21 anonim ***** válasza:
26%
Okos enged, szamár szenved...
2019. máj. 7. 10:08
 14/21 anonim ***** válasza:
41%
Az tök jó, hogy tudod oltani a másikat, de a kérdésemre meg nem tudsz válaszolni...
2019. máj. 7. 10:10
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
Mindenkinek kijár a tisztelet, ahogy a lánynak is...
2019. máj. 7. 10:16
 16/21 A kérdező kommentje:

#14 látom lassú a felfogásod, először is, én NEM oltottam senkit, senkivel nem kezdeményeztem vitát, senkibe nem kötöttem bele, csupán kiálltam magamert egy unatkozóval szemben, akinek nincs jobb dolga mint idejarni kiélni a frusztrácioját!

Kettő, én tettem fel egy kérdést, arra értelemszerű válaszolni, nem pedig a kérdés alatt visszakérdezni, mert lehet, hogy nem véletlenül nem megyek bele részletekbe, hogy miket csinál a csaj (például személyiségi jogok, esetleges beazonosíthatóság, nem publikus stb...)

Na röviden ennyi, nem állok vitába!

2019. máj. 7. 11:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, elég sok mindent leìrtál a csajról. :)
2019. máj. 7. 14:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Te sem vagy megáldva "sátáni szintű" IQ-val, az már biztos...
2019. máj. 7. 17:37
 19/21 A kérdező kommentje:

#18 egy: egy 16 éves lány vagyok, azaz, egy 16 éves KAMASZ! Egy ennyi idősnek nem is az a dolga, hogy "sátáni IQ-val" rendelkezzen ;) de még előttem az élet, minden változhat!

Kettő: ha már ekkora a pofád, megnézném, te hány éves vagy és mit is tudsz te felnyujtani, amiért annyira nagyra vagy magadtól, hogy másokat egy kérdés feltevése alapján butázol le egy internetes, anonim fórumon! Gondolom, egy senki vagy a való életben, mert ha valaki lennél, nem itt élnéd ki magad!

2019. máj. 8. 08:36
 20/21 anonim válasza:
Szivesen megismerkednek vele, hol tudok ??? :D
2019. máj. 8. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!