Szerintetek is ronda Daniel Ricciardo? Akarkinek mondom hogy ő az esetem kinevet
Figyelt kérdés
:p2016. okt. 4. 18:23
1/6 anonim válasza:
Nekem tetszik ! Aki ezért kinevet az egy idióta. Még ha egy ronda pasi tetszene akkor sem kellene kinevetni.
2/6 anonim válasza:
Engem folyamatosan kiröhögnek az ízlésem miatt...Nem kell ezzel foglalkozni.
Amúgy Ricciardo egyáltalán nem ronda.
3/6 anonim válasza:
Nagyon helyes, főleg ha mosolyog 😉
4/6 anonim válasza:
elég átlagos feje van. gondolom azért nevetnek ki, mert ők még a szőke herceget várják fehér lovon...
5/6 anonim válasza:
Jajistenem... hülyék. Épp van egy médiaideál, és a birkák, ha vki nem Justin Bieberre vagy Channing Tatumre olvad el, akkor már gáz. Sztem ez a srác (nem tudom, kicsoda) kép alapján nekem tetszik... legalább őszintén tud nevetni, és ettől megszépül az arca is, ami alapból sem csúnya... (még ha vmi Zámbó Árpy kategóriát mondtál volna, megértem, miért, de ezzel a pasival...)
6/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon jóképű férfi és nem mellesleg jó pilóta is. Amúgy meg édes ahogy mosolyog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!