Tényleg ennyire számít a horoszkóp egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem olvasgatni, hogy hozzám mely más horoszkópok illetve aszcendensek illenek. Azonban az eddigi barátnőim közül szinte azokkal voltam a leg hoszabb ideig akikkel ezek szerint nem illettem össze. Mellesleg akivel meg passzoltam vele voltam a leg rövidebb. Nektek mi a véleményetek erről, tényleg ez mindennek az alapja ?2019. máj. 6. 10:16
11/13 anonim válasza:
Annak ellenére hogy rám 90%ban igazak azok a tulajdonságok amik a horoszkópomra jellemzőek, nen hiszek benne. Ha hinnék akkor magányos, macskás néniként halnék meg, mert elviekben én egy önző és kiállhatatlan személy vagyok. Ennek ellenére boldog párkapcsolatban élek egy olyannal aki végképp nem lenne hozzámvaló a horoszkóp szerint
12/13 anonim válasza:
Én hiszek is benne, meg nem is.
A skorpiokkal pl összeillek, ahogyan a rákokkal is. De a skorpiokkal eddig csak szívtam, a rákokkal meg csak baráti szinten vagyunk, senki nem akar többet :) de a barátság nagyon nagyon jól működik.
Párom vizonto, állítólag nem illunk annyira össze, ellentétesek vagyunk. Nagyon. Ez igaz.
Rá és rám is sokminden igaz a horoszkópunkból, de nem ez határozza meg az életünket.
Én halak vagyok, ami állítólag a legrosszabb tulajdonságokkal rendelkező horoszkóp: manipulatív és önző, rengeteget hazudik... írják róla.
N
13/13 anonim válasza:
Annak ellenère ,hogy rám szinte 100%ig igaz a horoszkópom jellemzèse (skorpió) èn sem ez alapján választanèk magamnak párt. Mert ahogy előttem is írták, valakire egyáltalán nem jellemző a horoszkópjának a tulajdonságai. Èn valahogy szkeptikusan állok ehhez. Hiszek is benn meg nem is. De biztos az ,hogy nem kosaraznák ki azèrt senkit, mert a horoszkópjaink szerint nem illünk össze.Ez abszúrd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!