Erre a problémára ez lehetne a megoldás, vagy ez csak rontana a helyzeten?
Figyelt kérdés
Van felénk egy gyerek, korombeli (20 év körüli), sokszor fenyeget meg embereket, köztük engem is párszor megvert már régebben is, pénzt követel, hogy ezért meg azért kell neki, valójában drogot vesz belőle. Már volt ezmiatt rendőrségi ügye is, hogy fenyegetőzött meg pént kért emberektől, de semmi hatással nem volt rá.
Mostanra jutottunk több haverommal odáig, hogy talán jobb lenne saját kezünkbe venni az ügyet. Talán ha éjszaka, mikor egyedül sétál egy elhagyott részen, kicsit meg kellene verni, hátha akkor észhez térne.
Szerintetek akkor többé nem merne kéregetni, fenyegetőzni, esetleg jobban fenyegetőzne a továbbiakban?
2019. máj. 6. 07:37
11/13 anonim válasza:
Nem voltatok katonák, látszik. Ezért kell a pokróc. Ápol és eltakar, meg kevésbé marad látható nyoma a verésnek. És a gyökér se tudja, éppen ki rúgta tökön.
12/13 A kérdező kommentje:
nem is kell katonának lenni ahhoz, hogy szerezzünk maszkot....
2019. máj. 6. 11:01
13/13 anonim válasza:
Senki sem változik meg mentálisan, mert random helyen páran összeverik. Nem fog hazamenni és elgondolkodni, hogy "jaj de rossz ember voltam, jaj de rossz dolgokat tettem, jaj mostantól jó leszek". Hazamegy, dühöng és még rosszabbul fog hozzáállni másokhoz. Miből gondoltad, hogy egy verés fogja észhez téríteni? Miből gondolod, hogyha fizikailag bántod, akkor majd szellemileg és lelkileg helyrejön? Nem ez a megoldás, inkább gondolkodj még, mert így te is csak a saját, általa okozott keserűségedet akarod hozzá hasonló módon levezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!