Miért ilyen igénytelenek ezek az emberek?
Figyelt kérdés
Sörözőben dolgozom fel eve, annyi 25-35 ev kozotti férfi jar oda akik budosek es hiányzik egy csomó foguk.
De közben ott hencegnek,hogy mennyit keresnek.
400 ezreket , legyen az 3. Akkor is miért jó nekik így?
Tudom ez egy ilyen közeg, de akkor is felfoghatatlan.
2019. máj. 5. 23:02
1/9 anonim válasza:
Mittudomén nem vagyok pszichológus de valószínű hogy nem
2/9 anonim válasza:
Nekik eddig terjed az igényük. Mindenkinek más. Van az a réteg, aki pont így vet meg téged is. Ez egy ilyen világ.
Egyenjogúság bármikor lehet, de egyenlőség nem lesz soha
3/9 anonim válasza:
Valószínű nem ok nélkül járnak oda. Gondolj bele, alkoholisták. Az alkoholizmus nem ok nélkül alakul ki. Előzménye van. Menekülés, és valahol egy lassú öngyilkosság is egyben.
4/9 anonim válasza:
#3 egy alkoholistának nagyon nem kell így kinéznie, csak ezeket vesszük hamarabb észre. Sok tehetős, magára adó ember küzd alkoholproblémákkal, csak nem pont a kannás fröccsre van ráfüggve :)
5/9 anonim válasza:
#4 Igazad van :) Ment a zöld kéz. Én sem nézetem ki így annak idején.. Hála az égnek most sem :)
6/9 anonim válasza:
A legtöbb ember igénytelen, csak más-más közegekben, más módon. Egy sörözőbe értelemszerűen több ilyen alak jár, mint mondjuk egy szoláriumba.
7/9 anonim válasza:
Ők a helyi kidobóemberek.
De lehet, hogy alkalmai-, vagy idénymunkások.
8/9 anonim válasza:
Mégis mit vársz egy kocsmától? Kulturáltabb közeg nem ilyen helyen tölti az életét...
9/9 anonim válasza:
Kérdezd meg őket, amúgy meg talán simán nem foglalkoznak vele más mit gondol, jól érzik magukat ahogy vannak és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!