Veletek is volt már ilyen? Ereztetek már így?
Amikor mások ballagos/karácsonyi/szulinapi,stb... képeit nézegetem, akkor mindig megállapítom, hogy milyen jók és egyben sajnálom, hogy rólam nem készült anno.
De amikor meg ott vagyok az alkalommal, akkor nagyon nem vágyom ra, hogy bárki csináljon rólam képet, mert magyon nem szeretem. 😕
És nem is tetszenek a képek, amik rólam készülnek és én nem olyan vagyok, mint a legtöbb olyan ember, aki a netre feltesz képet (ismerem őket, szóval tényleg olyanok és nincs agyon szerkesztve a kép), hogy megáll, mosolyog és már kész is, mert jól áll neki a mosolya. Vagyis másoknak lehet tetszik, de nekem nem és ezért nem szívesen nézem vissza a képeket magamról.
Es ez így olyan rossz, hogy nyilván jo lenne ha rólam is lennének ilyen képek, de abban a helyzetben meg mindenkire csúnyán nézek, aki fel meri hozni, hogy csináljunk képet.
Veletek is volt már ilyen?
Mit tudnék csinálni szerintetek?
2. Nem raktam volna fel közösségi oldalra, inkább magamnak/családnak 😃
És tudom, hogy szerintük jó vagyok így, de attól nekem meg nem tetszik a kép és ez a baj :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!