Ha valamiben nem érzem magam jónak akkor nincs értelmi folytatni?
Figyelt kérdés
Hobbi szinten szoktam focizni, de nem vagyok kiemelkedően jó. Hiába nem űzöm komolyan mindig azon gondolkodom, hogy többet nem fogok járni mert nem vagyok annyira jó mint azt szeretném.
Mások egyébként nem rossznak, jónak, tűrhetőnek vélnek, de azt senki sem mondja, hogy nagyon jó. Tudom, hogy nincs mit tenni ellene meg ez csak szórakozás, de akkor sem esik jól.
2019. máj. 3. 21:15
1/3 anonim válasza:
Lehetsz benne kevésbé tehetséges ha élvezed csináld ha nem akkor ne csináld.
2/3 A kérdező kommentje:
Élvezem, csak mindig hiányzik a bizonytalan önbecsülésemnek az, hogy dicserjenek állandóan, még akkor is ha nem a focipályán vagyunk, hanem csak úgy valahol.
2019. máj. 3. 21:50
3/3 anonim válasza:
Leírtad a választ, kérdező. Az önbecsüléseden kell dolgoznod. Nem a foci tudásodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!