Ki a kedvenc szuperhősöd és miért?
Figyelt kérdés
2019. máj. 3. 06:01
11/17 anonim válasza:
Koromból adódóan Karl May regényeken nőttem fel, így természetesen Old Shatterhand, illetve Winnetou.
12/17 anonim válasza:
A Supreme, felette már senki sem áll.
15/17 anonim válasza:
Loki
Kiszámíthatatlan, nem lehet eldönteni kinek az oldalán áll, titokzatos, vicces, szarkaztikus, szerethető karakter, meglehet érteni a helyzetét és hihetetlen karakter fejlődésen ment át
16/17 anonim válasza:
Szintén Loki
Előttem szóló leírta a lényeget
Imádom :) legérdekesebb, titokzatos, kiszámíthatatlan, okos, és nem mellesleg még a többiek között is különleges a varázslatai miatt, bejön benne hogy varázsolni is tud :) És erős. Testileg lelkileg szerintem. Óriási humora van, imádom ahogy gúnyolódik :D Sok dolgon ment keresztül és tisztelem, mert hibázott, de mégis a jó oldalon kötött ki. Nagyon nagy arc :D
17/17 anonim válasza:
Yagami Light, bár ő egy anime szereplő és nem is biztos, hogy szuperhősnek nevezhető, de ettől függetlenül sokkal okosabb mint bármelyik képregényhős és sokkal izgalmasabb az egész anime mint bármelyik bosszúálló film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!