Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki a kedvenc szuperhősöd és...

Ki a kedvenc szuperhősöd és miért?

Figyelt kérdés

2019. máj. 3. 06:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Koromból adódóan Karl May regényeken nőttem fel, így természetesen Old Shatterhand, illetve Winnetou.
2019. máj. 6. 11:27
 12/17 anonim ***** válasza:
A Supreme, felette már senki sem áll.
2019. máj. 7. 20:07
 13/17 EVA800 ***** válasza:
Shazam
2019. máj. 10. 11:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Vidéki man
2019. máj. 12. 16:56
 15/17 anonim válasza:

Loki

Kiszámíthatatlan, nem lehet eldönteni kinek az oldalán áll, titokzatos, vicces, szarkaztikus, szerethető karakter, meglehet érteni a helyzetét és hihetetlen karakter fejlődésen ment át

2019. máj. 18. 19:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Szintén Loki

Előttem szóló leírta a lényeget

Imádom :) legérdekesebb, titokzatos, kiszámíthatatlan, okos, és nem mellesleg még a többiek között is különleges a varázslatai miatt, bejön benne hogy varázsolni is tud :) És erős. Testileg lelkileg szerintem. Óriási humora van, imádom ahogy gúnyolódik :D Sok dolgon ment keresztül és tisztelem, mert hibázott, de mégis a jó oldalon kötött ki. Nagyon nagy arc :D

2019. máj. 18. 19:25
 17/17 anonim válasza:
Yagami Light, bár ő egy anime szereplő és nem is biztos, hogy szuperhősnek nevezhető, de ettől függetlenül sokkal okosabb mint bármelyik képregényhős és sokkal izgalmasabb az egész anime mint bármelyik bosszúálló film
2019. máj. 28. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!