Ki a kedvenc szuperhősöd/gonosztevőd? Miért? (Légyszi indokold! )
Első: olyan tipikus vagy, mint a pontok közt egy vessző...
Nekem: pókember
indoklás: a képességei miatt, plusz a hálóvetés
bocsi hogy későn írok
Rozsomák a fékezhetetlen dühkitőrései és a képessége miatt
Iron man Indoklás a dumája miatt :)
ultron szint ugy
Nekem a Dragon Ball-ból a kedvenc gonosztevőm Cell. (Benne is van Dermesztőből). Amúgy az én kedvenc gonoszom Mael Radec ezredes a Killzone-ból. Sokan azt mondják, hogy Radec nem gonosztevő, hanem hős, hiszen ő a hazáját, Helghant védi, de aki két saját közkatonáját lelövi pusztán az uniformis megsértéséért, az csak nem liliomlelkű. Miért szeretem? A stílusa, az az egyedi, római kort idéző páncélja, a határozott fellépése és a Sean Pertwwee által adott szinkronhang olyan aranyossá teszi.
Kedvenc szuperhősöm? Legyen Optimusz fővezér. Kislány koromban sokat olvastam róla neki az öcsémnek. Tetszett, hogy fejjel magasabb volt mindenkinél, tetszett a csapatáért és minden élőlényért való felelősségvállalása, és azt, hogy nem ismert lehetetlent. Vagy hatszor is feltámadt a Transformers történetében.
Kedvenc gonoszok: ZiM, Dr. Heinz Doofenschmirtz, Mother Gothel, Cozy Glow, Discord, Lord Shen, Sophie a Jók és Rosszak Iskolájából, Nowhere King
Kedvenc szuperhősök: Marinette Dupain Cheng, Lunella Lafayette, Pókember, Mr Irdatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!