Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire ciki hogy nem tudok...

Mennyire ciki hogy nem tudok még cipöt venni se magamnak 26 évesen?

Figyelt kérdés
Bementem ma egy plàzàba azon belül egy hervisbe de nem sikerult. Olyan kàosz van ott azt se tudtam merre vagyok arcal. Nincs kiirva sehova hogy ferfi sportcipok. Nem gondoltam volna hogy ez ennyire bonyolult. Csak egy cipom van az is rossz allapotban. Szuksegem lesz anyamra vagy hugomra hogy tudjak venni. Mennyire ciki ez?? Am teny hogy eletkeptelen vagyok ezt eddig is tudtam de most szerintem felulmultam onmagsm. Szegyenlem. Ott voltam pedig vagy 15-20 percig. Am baratnom se volt meg sose, szar munkam van, nincs semmim. Egy szr vagyok.

2019. máj. 2. 15:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Miért jönne meg sokára ha netről rendeld? Év van hogy az ország másik feléből rendelek és még úgyis itt van 2-3 nap alatt. A méretedet csak tudod nem? Mert nekem eddig mindegyik jó volt amit rendeltem. Amúgy ha ennyire nem tudsz különbséget tenni a férfi női cipő között akkor miért nem kérdezted meg az eladót?
2019. máj. 2. 16:38
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez vigasztal sok ilyen pasi van. Viszont a saját érdekedben jobb, ha kicsit talpra esettebb vagy.
2019. máj. 2. 16:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért vannak ott az eladók. Szépen odamész az egyik Hervises kiscsajhoz, és megkéred, hogy segítsen neked cipőt választani, ilyen és ilyen fajtát keresel, XY méretben. Mutatni fog egy csomót, eldöntheted, melyik tetszik, felpróbálod, megveszed, stb.
2019. máj. 2. 17:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vannak hasonló problémáim (autizmus), de már nem okoz akkora problémát megszólítani egy eladót pl, ha nem találok valamit, vagy útbaigazítást kérni.

Mitől félsz amugy? Mármint, mi az, ami miatt nem merted megkérdezni?

2019. máj. 2. 17:15
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
És még azt hittem én vagyok életképtelen :D
2019. máj. 2. 18:07
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Fiatal làny volt. Ott ült. Elfoglaltnak tünt. Meg nem tunt boldognak se.
2019. máj. 2. 18:31
 17/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a kérdező tényleg beteg, nem kéne mindennek elhordani. Agorafóbia, pánikbetegség, szorongás, akármi lehet, még az is esélyes, hogy ő sem tud róla. Nekem is pánikbetegségem van, és ha tömegbe tör rám, akkor valami borzasztó.

Kérdező, ha ciki, ha nem, ha nem tudsz megkérdezni egy eladót, függetlenül attól, hogy mi gátol benne, tényleg hívj el valakit. Azzal, hogy bolyongsz, csak azt éred el, hogy még több negatív tapasztalatod lesz a dologgal kapcsolatban, és még annyira se lesz kedved egyedül menni legközelebb.

Esetleg azt tudod csinálni, hogy elhívsz magaddal valakit, és először várjon meg az ajtóban. Így tudni fogod, hogy van ott valaki, akihez fordulhatsz segítségért, ha nem jönne össze a dolog.

2019. máj. 2. 18:43
 18/21 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg szorongok, nagyon. Am sokan nem normàlisnak tartanak. Màr azért is mert még sose volt baràtnöm.
2019. máj. 2. 19:02
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Hagyd a barátnőzést, kisebb gondod is nagyobb annál.
2019. máj. 2. 20:49
 20/21 anonim ***** válasza:

Jaj, azért nem vagyok ennyire klinikai eset, de én is tudok érdekes dolgokat produkálni, pláne hogy utálok vásárolni. 25 évesen ébredek rá olyan dolgokra, hogy basszus, én még sosem voltam anyámék nélkül optikában, sose hívtam vízvezetékszerelőt, sose szereltem fel csengőt, sose vettem bakancsot, stb.

Azért cipőt venni elsőre nekem is sikerült egyedül mondjuk :D De nyugi, előtte én is alaposan körbekérdeztem ismerősi körben, hogy hova érdemes benézni...

Amit még érdemes csinálni, hogy nézegeted a plakátokat meg a reklámújságokat, aztán ha tetszik mondjuk egy cipő, akkor célirányosan rá lehet repülni a boltban.

2019. máj. 2. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!