Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet, hogy sok csinos...

Hogy lehet, hogy sok csinos ápolt nő disznóólban él?

Figyelt kérdés
Példát is tudok a celebek közül. Kulcsár Edina abból él, hogy szép. Ehhez képest, a lakásuk egy disznó ól. Az egy dolog, hogy nincs stílusuk, kb a pepcobol van berendezve, de állandóan mérhetetlen kupi és dzsuva. Azt állítja nincs rá ideje, mert a gyerekével kell foglalkozni, de a gyerek állandóan a tévé előtt ül vagy a bébi kompban, ő pedig ideoda jár illegetni magát. Biztos megengedhetne magának egy takarítónőt, ha lenne rá igénye. Nem fér a fejemben, hogy lehet ekkora kupiban élni, ha kifelé egy állandóan sminkelt és fotózgatott szépségkirálynő valaki
2019. máj. 1. 14:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az sincs nagyon rendben, hogy valaki nem szeret takarítani, de ha már ilyen, akkor minek pakol szét?

Egy ismerősöm volt ilyen, mindig akkora kuplerájt volt képes csinálni, mintha betörtek volna. Aztán az egész hétvégén pakolt saját maga után.

2019. máj. 1. 14:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen ismerősöm.

Nem mondom, hogy nálunk enni lehet a padlóról, mert sajnos én sem érek rá minden nap patikai rendet tartani, de nincs semmi sehol szanaszét, és kosz sincs.

A szennyesbe is rendezetten teszem a ruhákat, a szekrényben minden szépen összehajtva, a konyhát mindig elpakolom főzés után, de nagytakarítani maximum heti egyszer van időm.

Ellenben az a lány nem dolgozott, mert nem szorultak rá anyagilag, 4 évet volt otthon (most heti! 3-4 órát dolgozik), de akárhányszor átmentünk, fekete volt a mosdó a kosztól, a szennyes ruhák a padlón végig a fürdőszobában szétdobálva, olyan szag a lakásban, mintha hetek óta nem lett volna kiszellőztetve (állott izzadtságszag, konkrétan), a folyosón a cipőktől nem lehet bejutni a lakásba, a konyha meg csak azért tiszta, mert sose főz benne, rendelnek ill éttermeznek.

Jó, ő otthona, ő dolga, de ha vendéget hívok, legalább a koszos bugyijaim elteszem a szennyestartóba, nem kíváncsi senki rájuk.

Amíg a srác egyedül lakott, olyan rend és tisztaság volt a lakásban, hogy csodálkoztam, 8 óra munka mellett hogy tudja ezt egyedül megoldani.

2019. máj. 1. 14:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Amugy saját magára nem igénytelen, sokat költ ruhára, sminkre, bőrápolásra, tip-top nő hatását kelti.

Amikor egyszer náluk voltunk, mondta, hogy azért van kupi, mert bejárónőt szeretne tartani, de a párja nem akarja, ő meg nem fog takarítani.

2019. máj. 1. 14:57
 14/17 anonim ***** válasza:
4%

Irigylem a problémádat, hogy ez a legnagyobb bajod.

Bár ha ilyennel foglalkozol, akkor nem lehetsz túl intelligens.

Dehát ez a XXI. század..

2019. máj. 1. 15:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ki Kulcsár Edina, de lehet, hogy talán beteg?

Nehezen hihető, mert egyszerűbb lustaságra fogni, nekem akkor volt eszméletlen kupi, mikor depressziós voltam. De nem volt szokásos, fekszem és nem mozdulok depresszió. A külsőmet rendbe szedtem annyira, hogy ne kérdezősködjenek az emberek, de a lakás már nem ment.

Elmentem pszichológushoz, és magától jött, hogy ahogy egyre jobban éreztem magam, úgy igényem lett a rendre is. Nem OCD rendre, de mindennek megvolt a helye.

2019. máj. 1. 16:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem érnek rá ilyen csacskaságokkal foglalkozni...
2019. máj. 1. 20:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Amostohalányom.

A szobaja vagy amit maga utan hagy a veceben, furdoben, konyhaban, ha latnad. Koszos, budos, peneszedik a torolkozoje. Az agya tele veres betetekkel, az agya altt csipszes zacskok, sorosdobozok. De. Es itt jon de. Kimegy az utcara vagy suliba indul egybol rohan zuhanyzik, hajat mos, sminkel, es desigual, zara egyeb cuccokat ölt magara. Parfum minden. Zt hinned, ha megismerkednel vele, hogy most lepett le a kifutorol. Kozben meg...hanyadek a kiscsaj. Soha nem is hivott meg ide senkit. Egy baratnojet, aki szegenyem alkesz es gondolom a sajat szobaja otthon ugyanigy nez ki.

Ugyhogy igen sok csinos es apolt no elhet disznolban.

2020. máj. 18. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!