Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek minden ember...

Szerintetek minden ember tudja, hogy az rágó?

Figyelt kérdés

Tudom hülye kérdés, tegnap felfújtam a rágót ,pont egy lány látta,és kb. 3 másodpercig olyan meredt szemmel nézett mintha nem látott volna még ilyet, de aztán nem foglalkozott vele,a párjával trécsltek tovább.

Csak gondolkodtam, hogy miért ilyen furán nézett.

Olyan vagyok alapból,hogy ha valaki nagyon néz vagy ilyesmi,sokáig van eszemben,hogy miért.

Ezért tettem fel, a kérdést hogy szerintetek, ha valakinek kis fehér gömb jön ki a száján,mindenki tudja, hogy az rágó vagy van aki nem,mert sosem látott ilyet?

2019. ápr. 28. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Mindenki tudja, lehet hogy azért nézett mert nem illik ennyire látványosan, vagy hangosan rágtad
2019. ápr. 28. 18:08
 2/6 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Szerintem azért bámult mert marha idegesítő mikor valaki rágót csattogtat mint a cigányok
2019. ápr. 28. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván nem fogja kotonnak vélni.
2019. ápr. 28. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
97%
Inkább csak elképedt, hogy vannak még ilyen proli emberek
2019. ápr. 28. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért nézett meredt szemmel, mert tudja, hogy nyilvános helyen rágóból lufit fújni elég nagyfokú modortalanságra vall...
2019. ápr. 28. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy minden ember tudja, mert sztem nem olyan sokan fújják a rágót. De az is lehet, hogy azért bámult, mert nyilvános helyen fújtad a rágót, ami azért illetlenség, szóval, hogy azért bámult, mert " nézd azt a parasztot".
2019. máj. 1. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!