Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sértő megkérdezni valakitől,...

Sértő megkérdezni valakitől, hogy cigány-e?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 27. 01:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
attol fugg hogyan kerdezed. ha ajtostul rontassz a hazba akkor igen, amugy meg nem
2019. ápr. 27. 02:14
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Akkor fog megsertodni,ha nem az.

Hogy lehet udvariasan megkerdezni ezt? Engem is erdekel.

2019. ápr. 27. 04:14
 3/12 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem ez annyira sértő, mintha tőled megkérdeznék, hogy meleg vagy e.

Én nem kerdeznék rá a helyedben.

2019. ápr. 27. 06:05
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
Úgy kérdezd hogy arab-e?
2019. ápr. 27. 07:57
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
szerintem felesleges boven latszik az emberen
2019. ápr. 27. 08:41
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Ez olyan mintha egy kék szemű embertől megkérdeznéd kék -e a szeme. Komoly bajok vannak ha nem ismered fel a nemzetiségi eübereket, így hogyan tudsz előjogokat adni?
2019. ápr. 27. 11:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem sértődött be rajta. Amúgy meg szerintem nem látszik. Pl. ott van egy rokonom ha csak a bőre színét nézed simán lecigányozod(testvére meg olyan fehér, hogy eszedbe se jutna hogy nem magyar) közben meg nagyon nem az csak "rossz" gének jöttek elő, vagy az illető nő is aki miatt kérdeztem tök szép barna a bőre meg használt egy cigány szót és amiatt vetődött fel bennem de közben meg igazából ez semmilyen hátrányt vagy előnyt nem jelentene számomra csak mégis kíváncsi voltam rá.
2019. ápr. 27. 12:30
 8/12 anonim válasza:
16%
Neked sértő lenne, ha megkérdeznék, hogy paraszt (magyar) vagy-e?
2019. ápr. 27. 13:26
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagyok cigány, de nem sértődnék meg, ha megkapnám ezt a kérdést, csak csodálkoznék.
2019. ápr. 27. 13:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én cigány vagyok, és párhét múlva egy csaj akit ismerek megkérdezte hogy cigány vagyok- e? A válaszom az volt hogy igen az vagyok. Olyan hirtelen tárta elém a kérdést, hogy nem értettem az egészet. Nekem nem volt sértő, csak meglepődtem hogy ez párhét/hónap után miért jutott hirtelen eszébe? Hálisten én helyén kezeltem a dolgokat, de mainapig nem értettem miért kérdezte meg ennyi idő után.
2019. ápr. 28. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!