Szerintetek van olyan civilizált körülmények közt élő ember aki nem mos fogat, hajat, vagy esetleg nem fürdik?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 25. 16:49
2/9 anonim válasza:
Persze, hogy van... Konkrétan kapásból három olyan fizikaszakos tanárt tudnék mondani, aki civilizált körülmények között él, mégis el vannak sorvadva a fogai, és kéthetente egyszer mos ruhát.
3/9 anonim válasza:
Egészséges gondolkodású ember nyilván nem ezeken fog spórolni, ha meg igen, akkor ássa el magát.
Talán ezek közül csak a raszta haj lehet kivétel amit nem mosnak csak 2-3 havonta.
4/9 anonim válasza:
Persze,minden nap tapasztalom néhány embernél
5/9 anonim válasza:
Csak szállj fel a BKV-ra és érezni fogod.
6/9 anonim válasza:
Vannak.
Személy szerint például hetente mosok hajat, viszont a fogmosást(akár napi 3x) ki nem hagynám, ahogyan a fürdést sem mellőzöm természetesen.
7/9 anonim válasza:
Én egy ideig ritkábban mostam fogat, de nagyon megbántam. A gatyámat fogászatra költöttem. 😣Soha többé nem hanyagolóm el. Nyáron többször is tusolók naponta.
8/9 anonim válasza:
Van pár ember a vadonban, a dzsungel mélyén, a világtól valóban elzárva élve, akik így élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!