Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik azok a hobbik, amik által...

Mik azok a hobbik, amik által új embereket ismersz meg, társaságban vagy, és el kell menned otthonról?

Figyelt kérdés

Általában a "Hol ismerted meg a párod" kérdések alatt olvasom, hogy a legtöbb válasz az az, hogy közös hobbi alapján. Vagy amikor valaki segítséget kér, hogy hol ismerkedjen, azt javasolják neki, hogy keressen valami hobbit, ott úgyis találkozik másokkal.

Én nem szeretnék kapcsolatot, de új embereket megismerni, meg új barátokat azt igen, illetve szeretnék kimozdulni itthonról, akár egyedül, akár barátnőkkel. De fogalmam sincs, hogy mik lehetnek ezek a hobbik, amikről mindenki beszél. Egyedül a nyelvtanulás jutott eszembe (ami egyébként tetszik, imádok nyelveket tanulni, szerintem be is fogok iratkozni egyszer), meg a kondi, de utóbbi az nem az én világom.

2019. ápr. 22. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Színházba járás
2019. ápr. 22. 20:44
 2/9 Metionin ***** válasza:
100%
Diákkoromban énekkar, színitársulat, később állatmenhely, jóga csapat.
2019. ápr. 22. 20:52
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Én ezt a hobbis ismerkedést hülyeségnek tartom. Ha valaki nem a négy fal közt telefonozik állandóan, akkor gyakorlatilag báthol lehet ismerkedni.

Amúgy én motorozom, ezáltal sok motoros ismerősöm lett. Sok motoros közösség van, sok motoros találkozó, vannak szervezett motoros túrák, amikre bárki jelentkezhet, lehet járni a Kakucs ringre, ott is lehet pár cimbit begyűjteni, szóval számtalan lehetőség van ismerkedni.

2019. ápr. 22. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Társasjáték. (feleségemet itt ismertem meg)

Hegyi kerékpár. (2 legjobb haverom innen van)

MMORPG (egyik kedvenc párunkat itt ismertük meg)

Nyelvtanuláshoz nagyon jó az adott településen lévő nyelvtani intézményben a nyelvi activity est.

2019. ápr. 22. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

En mindig olyanokat hallok h ismerps ismerosevel jott össze vki.

Pl munkahelyi kollektiva,ceges bulik.

Vagy ismikkel lementek edzeni vmi házba es jott ismeros ismerose x-el aki a nagy ő lett

En inkabb a piramisrendszert latom csak. Megismersz egy embert de annak is egy -két ismerosét, aztán az ismerős ismerősét, aztan a parod lesz az egyik a piramisrendszerbol

2019. ápr. 22. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig volt haverom, míg nem kiment külföldre évekkel ezelőtt, mondhatni onnantól otthon ültem, meg dolgozni jártam. B-s jogsim már volt, mellé megcsináltam az A-t és vettem egy gyorsaságit nulla tapasztalattal, sokak bánatára :D Eljárogattam ahová volt időm, azt tapasztaltam hogy mindenki kortól függetlenül megnéz, piros lámpánál is begurulnak mellém mások ha van hely, ismerkedni is könnyebb legalábbis úgy érzem.

Ismeretlenül is köszönnek a szembejövők, szóval jó dolognak tartom, szorosabb is a kötelék mint mondjuk autósok között.

2019. ápr. 22. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyelvklubok, társasjáték, túraklub, tanfolyamok.
2019. ápr. 23. 01:12
 8/9 anonim ***** válasza:

A hobbi mint tanács számomra is érthetetlen, tekintve hogy semmilyen olyan hobbim nincs, amihez több ember szükséges, vagy amiben résztvennének nők is.

Általában magányos emberek kérdeznek ilyeneket, erre azt válaszolni, hogy a "hobbijaikon keresztül" találjanak valamit elég hülyeség. Ha találnának, vagy ha lennének hobbijaik, nyilván nem kérdeznék azt, hogy hol ismerjedjenek. A legtöbb ilyen embernek nem csak, hogy párja nincs, de barátai sem, ráadásul nyilván nem véletlen kerültek ilyen helyzetbe, hanem azért, mert az ismerkedés vagy a barátság fenntartása különösen nehéz (főleg tekintettel arra, hogy az ilyen emberek -- magamat közéjük sorolva -- általában nem elterjedt-elfogadott nézeteket vallanak).

A kondiba nem beszélgetni járnak (és azokat, akik komolyan veszik, marhára irritálják azok, akik igen), a nyelvtanulás meg olyan dolog, hogy akivel megéri beszélgetni, az úgyis a célországban lakik, és őket leszámítva, jobbára ez is egy olyan dolog, amit egyedül érdemes végezni, legalábbis számomra.

2019. ápr. 23. 03:20
 9/9 anonim válasza:

Kondi

Énekkar

Társas tánc-Hipp Hopp-Euro Dance

Akar futas

Szinhaz

Stb stb:)

2019. máj. 12. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!