Mit kell engem mindig azzal cseszegetni, hogy nem járok temploma? 18/f
Itthon mindenki jár, nagyiék, anyuék, bátyám...
Engem ez egyszerűen nem érdekel, nekem a logikus gondolkodása nem férnek bele azok a dolgok, a legtöbb dolog totál elképzelhetetlen (pl Noé meg az özönvíz... persze jött a nagy víz de ő épített hajót és megmentett minden állatot...)
Egyszerűen engem ez nem érdekel, nem húz, én abban hiszek ami bizonyítva van/bizonyítható.
Itthon is folyton ezt hallgatom, rokonoktól is, mindenki azt hajtogatja hogy miért nem járok szépen mint a többiek, heti 1 vasárnapot kibírok reggel 8-tól fél 10-ig...
És lehet, hogy a családod kényszerítene, de Isten nem. Szabad akarata van minden embernek. Ha nem mész, hát nem.
De ő szeretettel vár. Mindig vár. Ha egyszer mégis úgy döntenél, hogy meg szeretnéd ismerni. :) De még egyszer mondom, ő sosem kényszerítene. A családod sajnos rosszul kezeli a dolgot, de biztosan nem akarnak rosszat, csak megosztani veled azt, amit ők fontosnak tartanak. Egyébként a katolikus egyház sem olyan, hogy a hívők lenézzenek azért, merr nem jársz templomba. Ha nem, akkor elfogadják a döntésedet, ha pedig mész, akkor nagyon örülnek,és szívesen fogadnak. És nagyon jó érzés egy ilyen elfogadó közösséghez tartozni. :)
Mindenesetre remélem, hogy sikerül rendezni a témát a családoddal. Nem lehet kellemes, hogy emiatt feszültség van köztetek, de biztosan megértik majd, hogy ez az erőszakoskodás nem éppen a legjobb dolog. Talán érdemes lenne leülni velük, és megbeszélni mindannyiótok szemszögét,hogy nekik ez miért jelentene ilyen sokat, és hogy neked miért jelent problémát. Bízzunk benne, hogy megoldódik :)
(Igen, még mindig a legutóbbi válaszoló voltam, lassan már egy külön oldal lesz csak az én válaszaimból XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!