Baj, hogy engem nem érdekel a Notre Dame?
ezt pedig olvasd el:
A szomáliai nyelv,amivel a google fordítót használta,ott arabok is vannak,mármint szomáliába,és tessék itt van máris fenyegetnek az arab terroristák.
nem baj, engem sem érdekel
engem annyira érdekel, hogy milyen vicces memek lesznek belőle
hidegen hagy, hogy leégett, vagy mi történt, nem fogok minden hülyeséggel foglalkozni a világban, semmi köze nincs az életemhez és még csak célom sem volt megnézni soha
persze ettől nem örülök, hogy leégett, de nem fogom sajnálni amikor nem érdekel
Nem mindenkit érdekel.
Nyilván mindenkinek meg vannak a maga problémái,elöször azzal kell foglalkozni,nem az hogy mit vett fel ma a hercegnők.
Én nagyon sajnálom a tűz esetet,még minden de én is tudok aludni és én sem sopánkodok. Még nekem is vannak problémák.
Az is csak egy hatásvadászat amikor e kérdéssel foglalkoznak (hogy sok vagy kevés e az adomány). Mindenki aki megdolgozott a pénzéért szabadon dönti el mire költi, mit támogat vele.
Egy biztos azok az újságírók és egyéb sajtómunkatársak is jól keresnek ezen akik a témát boncolgatják.
Igen, súlyos probléma hogy nem érdekel. Nézd meg ezt a videót a témában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!