Ez lehet depresszió?
Tudom, hogy az oldal nem erre szolgál, és természetesen nem is diagnózist várok, csak véleményt, személyes tapasztalat alapján.
Négy éve antiszociális személyiségzavart diagnosztizáltak nálam, és akkor is felmerült a depresszió lehetősége. Nagyjából egy éve lett rosszabb. Eddig sem voltak valami csodásak a kapcsolataim, de eddig legalább volt olyan, akinek a jelenlétében jól szórakoztam. Ez azóta elmúlt. A barátnőmmel szakítottam, egy idő után nem tudtam elviselni a jelenlétét. Alig van motivációm, pedig tanulnom kéne(orvosi..). Ráadásul állandóan alszom, ingerlékeny vagyok, folyton unatkozom, rámtör a sírógörcs, pedig nem volt jellemző. Mintha semmi sem számítana, és nem lenne célom. Minden baromságot megveszek, hátha boldog leszek tőle, pedig nem kéne ész nélkül költenem a pénzt. És szétszedtem egy barátnőm kapcsolatát a pasijával. Unalomból azt hiszem. Utálom azt a nőt.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!