Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mondjátok egy jó indokot hogy...

Mondjátok egy jó indokot hogy miért éljek és miért ne öljem meg magam?

Figyelt kérdés

Nem akarok tovább gondolni egy fiúra.

Sajnos nem tudok nélküle élni.

Ő egy barátom.

Fiú barátom.

Szerettem.

Elhagyott engem.

Nem nagyon bírom már tovább.

2019. ápr. 13. 22:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mert a sírban meglehetősen hosszú időt kell tölteni és nem túl szórakoztató.
2019. ápr. 13. 23:34
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

#10:Neked is csak ugyanezt tudom mondani ha unalmasnak találod akkor menj tovább, de nem, feltétlen le kell írni hogy unalmas.

Fehér lovag... Hát oké.

Nem szeretem azt ha valaki segítséget kér, és 1-2 jó szó helyett inkább csak bele rúgnak, vagy leszolják..vagy csak magukra gondolnak:csak ennyi? Cseréljünk életét, nekem nagyobb bajom van stb stb

2019. ápr. 13. 23:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Vaaaagy, lehet csak unalmasnak találjuk, mi felhasználók, hogy napjában minimum 5 "kérdés" jön ebben a témában, ami valójában nem is kérdés, csak valahol szeretne nyűglődni az ember. Tanács nem kell, nem fogad meg semmit. Akkor minek egy _kérdezős_ oldalra ír? Miért nem egy lelki segély fórumra?
2019. ápr. 13. 23:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem is hagytak már el, és voltam reménytelenül szerelmes is olyan emberbe, aki belém nem. Piszok rossz érzés, nagyon fáj, néha azt hiszed, hogy már soha többé nem leszel igazán boldog az életben. De ez nem igaz. Mindig történik valami, amire nem is számítasz, és megváltoztatja az életed. Olyan nincs, hogy nem történik semmi, fizikailag lehetetlen. és olyan sincs, hogy 100%-ig kiszámítható az élet. Engem mindig a kíváncsiság lendített túl a mélypontokon, hogy vajon mi jön ezután? Ha meghalsz, tuti lemaradsz róla, sosem tudod meg.
2019. ápr. 13. 23:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Akármennyire is rossznak tűnik most minden, biztosra megígérhetem neked, hogy az idő teltével elérkezel majd arra a pillanatra, hogy nevetni fogsz az egészen. Néhány hónap, néhány év és azon fogsz gondolkozni, hogy mégis miért váltott ki belőled ennyi érzelmet ez a személy és élni fogod tovább az életedet.

Szinte mindnyiann voltunk már ilyen helyzetben és mindenannyian borzalmasan éltük meg, de hidd el, hogy el fog múlni ez az érzés sokkal korábban, mint gondolod. Nem vagy egyedül az érzéseiddel.

23/F

2019. ápr. 14. 00:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert én sem tettem és a leírásodból a te problémáid egy szintéren sincsenek az enyéimmel.
2019. ápr. 14. 02:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is voltam tini, én is ugyanezeket ereztem, azt hittem, vége a világnak, hogy nem bírom, hogy egy fiú miatt most öngyilkos leszek. Aztán kinőttem. Nyugi, te is kifogod. Tudom, nem hiszed el, én sem hittem. Ilyen a tinédzser kor. Persze a nagyon meghalni akarás már nem normális, én például egy percig sem gondoltam komolyan és nem is tettem volna meg. Aztán az is elmúlt, helyette itt van a kemény élet, ahol ha gyenge vagy, alámerülsz. Ezerszer és sok ezerszer nagyobb fájdalmak és gondok vannak, mint amit te érzel, hidd el.
2019. ápr. 14. 15:07
 18/18 anonim ***** válasza:

" helyette itt van a kemény élet, ahol ha gyenge vagy, alámerülsz. Ezerszer és sok ezerszer nagyobb fájdalmak és gondok vannak, mint amit te érzel, hidd el."

Ez nem igaz. Illetve, jobban mondva nagyon sok emberre nem igaz. nekem pl. a gimi volt a legnehezebb időszak az életemben, meg még az egyetem eleje. aztán egyre könnyebb lett. Most van munkám, amit szeretek, van pár barátom, érettebb, tapasztaltabb, magabiztosabb vagyok, több a szabadidőm, stb.

nem szeretem, amikor a fiatalokat a "Nagybetűs Élettel" riogatják.

2019. ápr. 14. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!