Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nem vagyok okos és még...

Ha nem vagyok okos és még dolgozni is utàlok akkor mi csinàljak magamal?

Figyelt kérdés
Mindig is egy nagyon szr tanulo voltam. Felfogasom is szr volt mindig is. Szinte mindig belém allt valami tanàr és alàzott hogy milyen hülye vagyok. Nem is lett semmi normalis iskolàm. Viszont dolgozni is ugy utalok. Minden bajom lesz tole. Mar attol rosszul vagyok hogy nezem az allasokat. Fizikai munkaval de foleg a gyari munkaval lehet engem kikergetni a vilagbol. Lusta vagyok es nem vagyok valami eros se. Hirtelen ero az van bennem de hosszutavon elfaradok mint a szar. De valamit akarok csinalni magamal. Nem akarom hogy eltartanak. Mit tegyek?? Ongyilkossag?? F

2019. ápr. 13. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem csak BKK sofőr állás van.

Taxis, futár, maszek buszjárat,...

2019. ápr. 13. 21:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan köss bele és ne is zavartasd magad, hogy az előttem íródott válaszhoz csatoltam saját szavaim, de gondoltam egyértelmű lesz, hogy a buszsofőrökre gondoltam. :)
2019. ápr. 13. 21:23
 13/15 A kérdező kommentje:
De mindent utalok. Biztonsagi oron gondolkodtam majd fizetem reszletbe vagy valami de oda volt irva kizaro ok gyenge eronlet meg nem megfrlelo mentalis allapot kizaro ok. En nem vsgyok hatalmas meg eros hanem vekony ugyhogy nem adnak oda az alkalmassagit. Mar elegem van mindenbol.
2019. ápr. 13. 22:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk dolgozott egy ex biztonsági és vagyonőr és a sráctól még a beteges öregasszony is erősebb volt, meg a pálcika vastagabb. Nem értem a kifogás lényegét.
2019. ápr. 13. 22:15
 15/15 A kérdező kommentje:
Jo de ez volt oda irva feketen feheren.
2019. ápr. 13. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!