Ha nem vagyok okos és még dolgozni is utàlok akkor mi csinàljak magamal?
Kötelet kötni tudsz vagy kössek neked egyet?
De komolyan. Most vagy legyél úrrá önmagadon és igenis vállald el azt a munkát, amit tudsz a végzettségeddel és képességeiddel, vagy viszlát. Mert ebben a világban az ingyenélést nehéz összehozni egyedül, pláne férfiként. Nőként még eltartott lehetnél, vagy prosti. Férfiként még mondjuk lehetsz strici is ha van elég erőd, meg végül is az alvilágban is elkél egy-két feláldozható arc, szóval...
De semmiképp se a langyos pisában ülve picsogj mert az aztán se előrébb nem visz, de még szánalmas is leszel tőle, meg magad alatt is vágod a fát ezzel.
Kelj fel és rázd meg magad, vagy szólj és kötök neked szép csomót arra a kötélre.
Lemész az örök napsütötte pálmafás trópusi paradicsomba és az ott élő bennszülött lányokkal halat fogtok a tengerből.
Vagy idehaza kipróbálod a tanyasi életet. Bár az is munka, viszont nem lehet összehasonlítani a gyári munkával mert magadat látod el a természetben. Nem vészes például kapirgáló tyúkok tojásából vagy húsából élni. Például én is úgy vagyok hogy gyárban utálok lenni, de egy tanyán mindig otthon érzem magam ha a természettel élhetek szimbiózisban. Az nekem az élet temploma.
Na meg sofőrként bazi nagy a felelősség az ember vállán, több száz ember épségéért felel, az utakon sok a vadbarom, úgyhogy kb amíg úton van 110%-ban kell koncentrálnia, ráadásul rém unalmas ugyanazon az útszakaszon naponta többször átmenni, tehát még nehezebb a koncentrációt fenntartani. De ja, ez is csak egy mindenkinek való és egyszerű munka.
(Pont emiatt a felfogás és az emberhiány miatt lettek mostanság olyan sofőrök, akiknél egyenesen halálfélelmem van a buszon - agresszívan vezet, padlógáz-satufék, üvöltözik, leszáll gyrost venni és fél kézzel vagy kettővel zabál, miközben a busz átmegy a szemközti sávba - ez nem egyszer fordult már elő ennél a sofőrnél és még mindig nem rúgták ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!