Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom elképzelni?

Nem tudom elképzelni?

Figyelt kérdés

Nem tudom elképzelni, hogy valaha is nyaralnak, vagy csak szimplán kiránduljak.Nem engedhetjük meg magunknak, igazából nem zavar, hogy nem megyünk. Egyedül osztálykirándulásokra szoktam menni.

De itthon sajnos nem jutunk el sehova, egyszerűen nincs pénz.

És most rátérek a lényegre.

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy én valaha is nyaralnak, az nekem olyan érzés lenne, hogy túl sok mindent megkapok, el vagyok kényeztetve. Pedig más emberek azért szoktak járni mégse érzik ezt.

De ha én egyszer elmehetnék akár pl 3 napra mittudomen hová, akkor azt érezném, hogy elvagyok kényeztetve.

Én jó embernek tartom magam, becsületesnek, minden nap teszem amit tennem kell. Normál esetben azt mondom ha eljutnék oda, azt mondanám megérdemlem ezt a kirándulás mert megdolgoztam érte, de mélyen belül egy olyan érzés fog el, amiket leirtam.

Ez miért lehet?

16/F

2019. ápr. 10. 16:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, úgy látom a nyaraljakot mindig átjavította a telefon
2019. ápr. 10. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Majd ha lesz saját pénzed abból elmész.
2019. ápr. 10. 16:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Illetve minden ember életében vannak hullámvölgyek, egyszer fent, egyszer lent.

Ha én fent vagyok valamiért mindig azt érzem, hogy naná, most akkor valami szívás fog következni....

2019. ápr. 10. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!