Egy 30 milliós autó felvágásnak minősül?
Figyelt kérdés
Érdemesebb valami átlagos 10-20 millióst vásárolni?2019. ápr. 10. 08:34
1/14 anonim válasza:
10 milliós autóba már mindent megkapsz ami egy átlag embernek szüksége van. 30 milliós autó nem felvágás szerintem. Akinek van pénze annak van, arra költi amire szeretné.
2/14 anonim válasza:
Akinek harmincmilliós autója van, az nem érintkezik olyanokkal, akik szerint az felvágás. Én se smúzolok putriban élőkkel, más társadalmi osztály.
Maradj te is a saját osztályodnál.
3/14 anonim válasza:
Nem az ara donti el, hogy felvagas, vagy sem, hanem a tulajdonos viselkedese. 2 millios auto is lehet felvagas, ha a tulaj kornyezeteben a tobbseg hasznalt opellel jar, es a tulaj gyakran hozza szoba a kocsit szandekosan. A nalad gazdagabbakat meg ugysem erdekli, vagy megveszik maguknak, vagy nem, mert masba szeretik olni a penzt.
5/14 anonim válasza:
"valami átlagos 10-20 millióst"
Na ezen nevetek.
6/14 anonim válasza:
Mivel az emberek nagy része tomegkozlekedik vagy 20 éves autóval jár, így nyilván kirìvò dolog egy 30 milliós autó (a 10-20 milliós is). De a saját pénzed arra költöd, amire szeretnèd. Kinek mi a fontos. Én nem költenek ennyit rá, csak akkor, ha már tényleg mindenem meg lenne.
7/14 anonim válasza:
valami átlagos 10-20 millióst"
Na ez a felvagas,hacsak tenyleg nem vagy tisztaban a magyar atlaggal
8/14 anonim válasza:
Kb igen.
10 es 20 millios auto is ég és föld. Foleg hogy a 10 milla sem az atlagot jelenti.
Egy 30 millios már nem arra a celra lett tervezve hogy csupan eljuss A-B pontba, hanem hogy hangsulyozza, a tulajdonosának van mit a tejbe apritani.
9/14 anonim válasza:
Amúgy ez a számokkal való dobálózás is hülyeség. Egy avatatlan szem nem fogja megállapítani ha lát egy BMW 320I-t egy BMW M5 mellett, hogy 25 millió Ft árkülönbség van az autó között. Ahogy az avatatlan szem simán elhiheti egy használtan 2-3 millióért megvásárolható autóról hogy annak 10 milliós nagyságrendben van az ára.
10/14 anonim válasza:
Ha megteheti nem. Mindenki arra költ amire akar. Ha legális és adózott pénzből veszi, akkor az ő dolga. Bár szerintem igen kevesen engedhetik meg maguknak a drága autót. Elég lemenni a panel parkolójába. Lakhatás nincs megoldva, de itt áll a pár éves BMW. Ha tényleg megteheti az ő dolga. Én nem vennék ennyiért autó, akkor sem ha milliárdos lennék. Szeretek megbújni a tömegben. Legyen full extrás és átlagos márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!