Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire gyakori az aszexuális...

Mennyire gyakori az aszexuális emberek között, hogy mivel nem jön meg a szexuális vágy (testileg nyilván "megérnek") így megmaradnak nagy gyerekek? Pl az érdeklődési körükben megmaradnak a gyerekként szeretett dolgok, csak kibővülnek? 20f

Figyelt kérdés
2019. ápr. 6. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Én elméletileg aszexuális vagyok, de ez engem nagyon zavar szóval szerintem nem.
2019. ápr. 6. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

A szexuális vágy hiánya nem egyenlő a gyerekességgel, a szexuális vágy nem egyenlő a felnőttséggel. Így nehéz párhuzamot vonni az aszexualitás és a gyereknek maradás között.

Ha valaki 20+ évesen is úgy gondolkozik és viselkedik, mint egy 10 éves, annak mentális problémái vannak, ami megint nem függ össze az aszexualitással.

Én személy szerint még egy ,,nagy gyerek" aszexszel se találkoztam és magam se vagyok az.

2019. ápr. 6. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Nem hiszem hogy lenne összefüggés. Rengeteg "felnőttes" tulajdonságnak nincs köze a szexhez, pl felelősségteljes gondolkodás, szakmai elhivatottság, anyagi javak megteremtése, spórolás, stb.
2019. ápr. 6. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Én aszexuálisnak tartom magam, bár biztosan ennek is vannak fokozatai. Minden intimitással kapcsolatos dolgot nem utasítanék vissza. Emellett, elég éretlen, gyerekes vagyok, pedig lassan felnőttként kellene viselkednem és önellátónak kellene lennem. Ettől függetlenül szerintem nincs összefüggés a kettő között. 18/L
2019. ápr. 6. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ez a két dolog összefüggésbe lene hozható, ráadásul ez marhára sértő feltételezés az aszexuális emberekkel szemben.
2019. ápr. 6. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!