Magyarországon mért nem elfogadóak az emberek fétisek terén, vagy ha valaki más? Pl:abdl, homoszexualitás,
Figyelt kérdés
egy abdlfiu:)2019. ápr. 5. 06:46
21/24 anonim válasza:
20-as egészséges, az ideális genetikához, hormonháztartáshoz lehetőleg közel álló. Tudom, hogy ez szarul hangzik, de ez az igazság. Ezt egy selejt ember mondja. Én hiszek az elfogadásban, de ebbe beletartozik az is, hogy a természet működését is el kell fogadni, azt is meg kell érteni, hogy a másik oldal miért gondolkodik úgy ahogy.
22/24 anonim válasza:
19. Én hiszek abban, hogy nem azért jöttünk le anno millió évekkel ezelőtt a fákról, hogy azóta is állatok módjára viselkedjünk, elpusztítsunk mindenkit, aki nem olyan, mint a tömeg. Van, amiben mi tanulhatnánk az állatoktól, de amit a gyenge egyedekről írtál, akiket a saját szüleik nyírnak ki, pont nem ilyen :D
Amúgy meg pl. egy homoszexuális ember nem gyenge, ugyanúgy tud tanulni, dolgozni, termelni, mint egy "normális" heteroszexuális, csak nem hoz létre utódokat...És amúgy elnézve az emberiség jelenlegi helyzetét, szerintem a kihalástól pont nem kell tartanunk, szóval nem hinném, hogy manapság egy ember értékét az határozná meg, hány utódot hoz világra..
23/24 A kérdező kommentje:
21 egy közösség pont attól lessz az, hogy felemeljük a gyengéket.
2019. ápr. 8. 06:20
24/24 anonim válasza:
# 11 jó akkor a gyerekgyilkosokat se bántsuk meg a pedofilokat, végülis az is előfordul az állatvilágban, nemde?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!